• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor Bitexen ile anlaştı

Bitexen Teknoloji A.Ş ile Sponsorluk anlaşması yapan Çaykur Rizespor 1,5 yıllık sözleşme imzaladı, Basın sözcüsü Selim Selimoğlu “ Amacımız takıma yeni kaynak sağlamak, Rize Token iyi bir yatırım olacağını inancımız tam” dedi.

Rizespor Bitexen ile anlaştı

-Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Selim Selimoğlu Bitexen Teknoloji A.Ş ile yeni forma kol sponsorluğu anlaşması imzaladığını belirterek “ Fin Tek sektörü şirketleri arasında yer alan Bitexen ile Çaykur Rizespor arasında yeni forma kol sponsorluğu ve taraftar token iş birliği anlaşması imzaladık, forma kol sponsorluğu anlaşması Kasım 2021 itibarı ile 1,5 yıl boyunca devam edecek, anlaşma kapsamında Bitexen dijital varlık alım satım platformunda Çaykur Rizespor kulübü adına Rize Token da listelenecek” dedi.

     Yeni kaynaklar bulmak zorundayız

-Çaykur Rizespor kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Selim Selimoğlu kulübe yeni kaynaklar oluşturma, kendi ayakları üzerinde durma ve geleceğe sağlam temeller atabilme adına Rize Token i çok önemsediklerini belirterek “Bu konuda ilklerden biri olmak gurur verici. Başarılı ve güçlü Rizespor için özveri ile çalışıyoruz. Rize Token'ın iyi bir yatırım olacağına inancımız tam. Bu iş birliği için Bitexen'e teşekkür ediyoruz" dedi.

      Başarı gelecek

-Çaykur Rizespor Başkan yardımcısı ve Basın sözcüsü Selim Selimoğlu takımın mutlaka başarıyı yakalayacağını belirterek “ Zor günlerden geçiyoruz, bu zor günlerde taraftarlarımız gerekli desteği veriyor ve daha fazla takımın yanında yer almalılar, futbolcularımızın büyük morale ihtiyacı var, onların morallerinin yüksek olması demek başarının gelmesi demektir, bu kritik günleri mutlaka atlatacağız” dedi.

     Kayseri maçı önemli

-Kayseri maçını kazanarak galibiyet serilerine başlamak istediklerini belirten Selim Selimoğlu “ Zor günleri geride bırakmak istiyoruz, elbette takımın bulunduğu yer bizleri mutlu etmiyor. İyi bir takıma sahibiz ancak bunu zaman zaman sahaya yansıtmamıza rağmen arzu ettiğimiz sonuçları almakta zorlanıyoruz. Ligin ilk yarısının bitimine 6 hafta kaldı ve bu maçlardan 4 ünü kendi sahamızda oynayacağız. Artık her maç bizim için önemli, kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi.

"Futbol ile teknolojiyi birleştireceğiz”

Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ise "Çaykur Rizespor ile bu anlaşmayı yapmaktan çok mutluyuz. Bitexen olarak Çaykur Rizespor taraftarlarının RİZE Token'a göstereceği ilgiden en ufak şüphemiz yok. Başkanımız Tahir Kıran'a gösterdiği büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve gelişmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE