• 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ

Son haftalarda Sivasspor un başarılı sonuçlar aldığını belirten Teknik Direktör Stjepan Tomas zor bir maça çıkacaklarını belirterek “ 2 gün önceden Sivas ta olacağız, rakibimizi iyi analiz ettik, kaliteli oyunculardan oluşan bir ekip, Kayseri ve İspanya ekibi karşısında oynadıkları futbolu izledik, zor bir maç olacak, ancak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ

-Ligin 6 haftasının son karşılaşmasında Sivas Deplasmanında mücadele edecek olan Yeşil Mavililer bugün Sivas a hareket etti. Yeşil Mavililer Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyet sonrası moral depolarken teknik direktör Stjepan Tomas galibiyet parolası ile Sivas a gideceklerini söyledi.

         Kazanmak istiyoruz

-Çaykur Rizespor teknik direktörü Sivas maçı öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri idman sahasında gazetecilere yaptığı açıklamada “ 5 maç geride kaldı, lige 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve bir galibiyet aldık.  Aldığımız galibiyet ile birlikte takıma öz güven geldi. Bu öz güven ile Sivas deplasmanına gidiyoruz” dedi.

        Sivas güçlü bir rakip

-Sivasspor un son iki maçta iyi mücadele ettiğini belirten Teknik Direktör Stjepan Tomas “ Kayseri galibiyeti sonrası Avrupa kupasında İspanyol rakibi ile iyi bir mücadele ederek berabere kaldılar. Sivasspor güçlü ve kaliteli bir ekip. 8 gün içinde 3 üncü maça çıkacaklar, takımda rotasyon olacağını düşünüyorum. Rakip takımı iyi analiz ettik ve önlemlerimizi aldık” dedi.

      Adaptasyon bitmedi

-Takıma son katılan oyuncuların henüz takıma adapte olamadıklarını belirten Teknik Direktör Stjepan Tomas “ Halen bu oyuncularımın eksikleri var, geniş bir kadroya sahibiz ve tüm oyuncularım yetenekli. Sivas karşısında iyi savunma yaparsak bulacağımız pozisyonlardan gol çıkartabiliriz. Sivas deplasmanına galibiyet için gidiyoruz” dedi.

      İklim değişik

-2 Gün önceden Sivas ta olacaklarını belirten Teknik Direktör Stjepan Tomas “ Sivas rakımı yüksek bir il, burada havaya alışmamız için 2 gün önceden bu şehre gidiyoruz. Pazar günü yapacağımız son idman sonrasında Pazartesi akşamı oynayacağımız karşılaşmadan puan veya puanlarla dönme arzusundayız. Takımda Testi pozitif Çıkan Murat in testi negatif çıktı, Fabricıo ise iyi durumda” dedi.

     Ofansif futbolda hata olur

Ankaragücü karşısında ofansif bir futbol sergilediklerini belirten Tomas “ Yediğimiz gollere baktığımızda 3 kademeli bir oyun sergiledik, rakibimizi kendi alanında kapattık, kontrataklarla rakip gol buldu. Bazen futbolda bu tür riskler almak gerek, savunmamızda sorun yok” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE