Haber:Bayram SARAYOĞLU
Bayram SARAYOĞLU
Valilik Salonunda düzenlenen toplantıya, mülki idare amirleri, güvenlik birimlerinin yetkilileri ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Vali Ergün, güvenlik ve asayişin sağlanmasında tüm kurum ve birimlerin işbirliği içinde çalışmasının önemli olduğunu belirterek, güvenlik güçlerine ve ilgili kurumlara gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.
Toplantıda, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri, kaçakçılık olaylarına yönelik çalışmalar, genel asayiş durumu, aranan şahıslara ilişkin yürütülen işlemler, düzensiz göçle mücadele ve trafik güvenliği ile okul güvenliği konuları başta olmak üzere güvenlik ve asayiş tedbirlerine ilişkin hususlar görüşüldü.
Bunun yanı sıra, kolluk birimleri ile diğer kurumlar arasında sürdürülen koordinasyon çalışmaları, sahadaki ihtiyaçlar ve önümüzdeki dönemde planlanan uygulamalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
