• 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    3 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yaşadığımız şehre hizmet etmeliyiz

-AK Parti İl Başkanı İshak Âlim Rize için el ele verilmesi gerektiğini söyledi.

Yaşadığımız şehre hizmet etmeliyiz

-Siyasetin hizmet aracı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı İshak Alım “ Hizmetin siyaseti olmaz, Rize yaşadığımız şehir, hizmet alacaksak birlikte hareket etmek zorundayız, birbirini eleştirme yerine birlik olalım” dedi.

     Mustafa BAYRAK

RİZE: Dünya Gazeteciler Bayramı nedeniyle 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak i Tek Bayrak gazetesinde ziyaret eden AK Parti il başkanı İshak Alım Rize için el ele verilmesi gerektiğini söyledi.

     Dünya Gazeteciler Bayramı nedeniyle Tek Bayrak Gazetesinde Dernek Başkanı Mustafa Bayrak i ziyarete gelen İl Başkanı İshak Âlim ve AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Oğuz Hut Dünya Gazeteciler Bayramını kutladı.

    Gazeteciler ile iç içe çalıştıklarını belirten Alım “ Rize de birbirimizden farkımız yok, amacımız ilimize, doğduğumuz yere hizmet etmek ise birbirinin kuyusunu kazma yerine, birbirimizin arkasından konuşma yerine el ele vererek ilimizi daha modern hale getirmenin plan ve projelerini yapmalıyız. O yaptı, Bu yaptı yerine yapanlara teşekkür etmeliyiz ve onlara destek olmalıyız, yapanları eleştirme yerine daha iyisini yapmanın düşüncesine hâkim olmalıyız” dedi.

     Lojistik üs tamam

Alım açıklamasında “ Derdimiz üzüm yemek olmalı, bağcıyı dövmemek olmamalı,  Yatırımlara destek vermeliyiz. Rize için yapılan projeleri önemsiyoruz. Sorunların ve hizmetin çözümünde ortak hareket etmeliyiz. Lojistik üs Dolgu ve imar planı onaylandı. Amacımız şimdi 2020 yılı yatırım programına bunu aldırmak.  Lojistik üs un alt yapı ve üst yapı ihalesi olacak.  Hava alanımızın yüzde 50 lik bölümü tamamlandı, bunun yanında birçok inşaatı devam eden projeler var. AK Parti olarak hiçbir zaman siyasi dönemlerde söz veren olmadık, biz parti olarak ne dediysek yaptık. Hizmetin siyaseti olmaz” dedi.

     Kongre süreci başlıyor

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Âlim Aralık ayında kongre sürecinin başlayacağını belirterek “  Önce ilçe kongrelerimizi yapacağız. Nisan ayına kadar tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamak istiyoruz. Haziran ayında il kongresini yapmayı hedefliyoruz. 2017 Kasım ayında yine Türkiye genelinde ilk il kongresini yapan il biz olmuştuk. Yine il olarak ilk il kongresini yapan biz olmak istiyoruz” dedi.

     53 Gazeteciler Dernek Başkanı Mustafa Bayrak ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek “ Rize için birlikte çalışmak gerek, hizmette fikir ayrılığı olmamalı, ilimize kazandırılacak eserler için el ele vermeliyiz. Maalesef bazı kişiler eleştiri yaparken doğrularını söylemeden eleştiri yapmakta, proje üreten olmalıyız, bir bir peşine gezen değil” dedi.

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE