• 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    6 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Vatanseverlere saygım var

Çaykur Rizespor da mutlu olduğunu şehri ve insanları çok sevdiğini belirten Fildişi sahilli oyuncu İsmael Diomande “ Çok sıcak insanlar ve bizlere karşı çok samimiler, Rize de olmaktan dolayı mutluyum, harika bir doğası var ve Dağbaşinda kahvaltı etmeyi çok seviyorum” dedi.

Vatanseverlere saygım var

-Sezon başı Çaykur Rizespor a transfer edilen savunma oyuncusu Fildişi sahilli Tiemoko İsmael Diomande ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ve galibiyet ile girdikleri ikinci yarıya Sivas maçında son saniyelerde yedikleri golle 1 puan aldıklarını belirterek “ Beşiktaş maçında iyi mücadele ettik, kazanabileceğimiz bir maçtı, kaçırdığımız goller var, her iki maç bizim için 3 er puan kaybedilmiş maçlardır” dedi.

        Burada olmaktan mutluyum

-Rize ye geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Savunma oyuncusu Diomande “ Rahat bir şehir, sorunu olmayan, doğası güzel bir şehir, kısa sürede adapte oldum, insanları çok sıcakkanlı ve her gittiğim yerde ilgi gösteriyorlar.  Şehre çıktığımda insanların tebessümle beni karşıladığını görüyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyum, hele sabahları Dağbaşına çıkıp kahvaltı etmek ve manzarayı izlemek beni ayrı mutlu ediyor.

    Türklere saygı duyuyorum

-İstiklal Marşı sırasında elini kalbinin üzerine getirmesi sorusuna ise Türklere saygı duyuyorum, Türklerin ne kadar vatansever olduğunu biliyorum. Saygı duyduğum bir ulus ve bende saygımı istiklal marşı sırasında elimi kalbimin üzerine getirerek, bu ulusa göstermek istiyorum” dedi.

      Zor maçlar olacak

-İki hafta üst üste deplasman maçları oynayacaklarını söyleyen Diomande “ Her geçen gün futbolumuzun üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz, iyi oynayıp kazanamadığımız maçlar var, bu maçlarda eksiklik bizde, demek ki daha çok çalışmamız gerek ve eksiklerimiz var, bunları tamamlayarak daha iyi olabiliriz. Önümüzde iki önemli maçımız var, Göztepe ve Gazişehir iki maçı da kazanarak güçteyiz” dedi.

     Yeni gelenler katkı sağlayacak

-Çaykur Rizespor un savunma oyuncusu İsmael Diomande takıma yeni katılan oyuncular ile eksiklerin giderildiğini belirterek “ Yeni gelen arkadaşlar takıma mutlaka katkı verecekler, hepsi yetenekli ve iyi oyuncular, lig uzun bir maraton ve tüm arkadaşlarımın takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum, burada hepimiz bir aileyiz ve çok iyi uyum içindeyiz” dedi.

      Büyük takımlara tolerans var

-Takımda 5 sarı bir kırmızı kart gördüğü sorusuna ise “ Son maçta sarı kart haksız yere verildi, rakip oyuncuya çatmak bile çatmadım, Türkiye de hakemlerin büyük takımlara karşı zaafları var, onlar koruma altına alınmış gibi, bazen hakemler pozisyonu süzmeden kart çıkartıyorlar. Yinede Türk hakemleri iyi” dedi.

     

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE