• 19 Mayıs 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

iyi bir takımım var

-Takımda her oyuncunun alternatifi olduğunu belirten Kartal “ Her oyuncu kendi şansını iyi değerlendirmeli, hoca beni neden takıma koymadı sorusunu kendisine sormalı, arkada bekleyen bazı oyuncular var ve her oyuncu şansını iyi kullanmasını bilmesi gerek” dedi.

iyi bir takımım var

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Göztepe maçı hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek “ Göztepe iyi bir takım, kendi sahasında iyi taraftarı var ve taraftar önünde iyi mücadele ediyor. Deplasmanlardan iyi sonuçlar alan bir ekip, kaliteli oyuncuları var.  Rakibimizi iyi analiz ettik, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son oynadığı 4 maçı izledik ve ona göre bizde stratejimizi belirleyeceğiz” dedi.

        3 Maç Pazartesi

-Ligin ikinci yarısına Pazartesi maçları ile başladıklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal Gençlerbirliği, Sivas maçlarını Pazartesi oynadık, Beşiktaş maçı Cumartesi günü oldu, önümüzde 3 maç, Göztepe, Gazişehir ve Başakşehir maçlarını yine Pazartesi günleri oynayacağız, bizde hafta sonu maç oynamak isteriz, bu kararı yayıncı kuruluş ile Federasyon verdi, neye göre böyle bir karar verildi bilmiyorum” dedi.

        Beto kaliteli kaleci

-Göztepe kalecisi Beto”nun kendi maçlarında oynamayacağını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Cezalı durumda, ancak kaliteli bir kaleci, oyunu iyi takıp eden ve önündeki arkadaşlarını iyi yönlendiren bir kaleci, takımı iyi organize ediyor. Cezalı olması bizim için bir avantaj olabilir, biz kendi futbolumuzu oynayacağız, bu maçı kazanmak istiyoruz, önümüzde zorlu maçlarımız var ve kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

     Tunay 1-2 haftada hazır olur

-Başakşehir den alınan Tunay Torun un takım ile birlikte çalışmalara devam ettiğini belirten Kartal “ Tunay in hazır olması ve takıma uyum sağlaması için bir iki haftaya ihtiyacı var, bir iki sene önce Milli takım oyuncusuydu, kaliteli bir oyuncu ve takıma katkı sağlayacak bir oyuncu, Marko ya ise izin verdik, belirli zamanlarda gelip burada çalışacak, Mart ta bazı ülkelerde ara transferler oluyor, o dönemde bir takıma vermeyi düşünüyoruz” dedi.

     İyi bir ekibiz

-Ligde en çok koşan ve mücadele eden takımlardan biri olduklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Takım içinde birlik ve beraberlik var, arkadaşlık bağları çok güçlü bir takım ile çalışıyorum. Mücadele kapasitesi yüksek, böyle bir takım ile çalıştığım için mutluyum. Onların bu birlikteliği ve arkadaşlık bağlarının güçlü olması bizi de mutlu ediyor” dedi.

      Yardımcı hocaya hatalı kart verildi

Yardımcı teknik hoca Osman Zeki Korkmaz in Beşiktaş maçında kırmızı kart görmesini eleştiren Teknik Direktör İsmail Kartal “ Benimle birlikte çalışan hocanın hata yapmasına müsaade etmem, burada Osman hocanın hatası yok, faul pozisyonunda Osman hoca pozisyonu hakeme gösterdi ve faul olmadığını belirtti, bunun üzerine orta hakem kırmızı kart gösterdi, bu hakem bizim 3 maçımızı yönetti ve bir tek puan alabildik” dedi.

     Futbolcu şansını iyi değerlendirecek

-Samudio nun takımda yer almaması konusunda bir soruya ise “ Kaliteli bir oyuncu, ancak son zamanlarda istediğimiz performansı gösteremiyor. Kendisine fazla şans verdik ve birebir kendisi ile konuştuk. Onun yerinde bekleyen oyuncular var, her oyuncu kendi şansını yaratır, kimse takımdan büyük değil, futbolcu ayna karşısına geçecek ve kendi hatalarını kendisi sorgulayacak, neden oynamadığını düşünecek” dedi.

       Kalmak isterim

Sezon sonu mukavelesinin bittiği sorusuna ise “ Sezon sonuna çok daha var, Ben Rizeliyim ve profesyonel bir teknik adamım, gittiğim yerde başarılı olmak istiyorum. İyi bir takıma sahibim ve iyi işler yapmak istiyorum. Sezon sonunda mukavelem bitiyor. Başkan ile oturup konuşacağız, günün koşullarına göre kalmam istenirse devam ederim” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE