• 18 Haziran 2025 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Haziran 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Sütlüo?lu kalite pe?inde

Genel Müdür Sütlüo?lu; “Kaliteli Çay için kaliteli ham madde olmali”

Sütlüo?lu kalite pe?inde

 2014 yili ya? çay sezonunun ba?ladi?i günden itibaren fabrikalardaki denetimlerine ara vermeden devam eden Çaykur Genel Müdürü ?mdat Sütlüo?lu “kaliteli ürün yapacaksan öncelikle hammaddenin kaliteli olmasi gerekir” dedi.

Fabrika gezilerine Genel Müdür Yardimcilari Dr.Turgay Turna, Süleyman Pinarba? ve ??letme Üretim Daire Ba?kani Sadullah Afacan ile birlikte do?u bölgesindeki fabrikalarda devam eden Çaykur Genel Müdürü ?mdat Sütlüo?lu fabrika ziyaretlerinin sezon boyunca devam edece?ini ve eksik görülen konularda gerekenin yapilaca?ini belirterek; “Fabrikalarimizi gezmeye ve incelemeye devam ediyoruz. Bugün de do?u bölgemizdeki Hopa, Arhavi, Kemalpa?a, Findikli, Arde?en, I?ikli, Pazar ve Kirazlik Fabrikalarimizi ziyaret ettik. Fabrikalarimizi denetliyoruz.  Hammaddenin kaliteli olup olmadi?i bizim için çok önemli. Öncelikli olarak ona bakiyoruz ve tabii ki di?er hususlara da imalatla ilgili di?er konulari da inceliyoruz. Buna göre raporlarimizi arkada?larimizla beraber tutuyoruz.” Dedi


Kaliteli üretim için kaliteli hammadde gerekti?ini vurgulayan Genel Müdür ?mdat Sütlüo?lu bu konuda hem ÇAYKUR çali?anlarinin hem de üreticilerin bilinçli olmalari gerekti?ini söyledi. Genel Müdür ?mdat Sütlüo?lu; “Bu incelemelerimiz araliksiz devam edecek. Daha evvelde söyledi?im gibi kalite olmazsa olmazimizdir. Kalite de ancak hammaddenin kaliteli olmasi ile mümkündür. Bunu ÇAYKUR çali?anlarinin da idrak etmesi, üreticinin de idrar etmesi gerekiyor. Hammadde kaliteli olmazsa kalitesiz hammaddeden fabrikalarimizda kaliteli çay yapmamiz hiç mümkün de?il. Bunu mutlaka hep beraber sa?lamak zorundayiz.” Dedi

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE