• 07 Mayıs 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    7 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

-AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin açıklamasında “ Sahada olmaya daha çok devam edeceğiz, Pandemi nedeniyle yapamadıklarımızı yapmaya devam edeceğiz, kadınlarımız ile ziyaretlerimizi sürdüreceğiz, Cumhurbaşkanımıza laik olmak zorundayız” dedi.

SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esin BAYRAK

RİZE: Tek Bayrak Gazetesini ziyaret ederek gazete sahibi Esin Bayrak ile çalışmalar hakkında görüşen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin 2023 seçimlerine daha aktif çalışacaklarını ve her zaman kadınların yanında yer aldığını söyledi.

     Tek Bayrak Gazetesini Ziyaret Eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin gazetenin imtiyaz sahibi Esin Bayrak ile bir araya geldi.

     AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yağcıtekin “ Pandemi dolayısıyla her kapıyı çalamadık, halen virüs vakaları devam etmekte ve hem karşımızdakileri, hem kendimizi korumak zorundayız, insanlar zor günler geçiriyorlar, bir yandan ülkemizde aşılama çalışmaları devam ediyor ve her isteyen vatandaşımız randevu almadan istediği sağlık kuruluşunda aşı olabiliyor, dünya genelinde yaygın olan Virüs çeşitli varyantlara uğramakta, maalesef ülkemizde de bu tür varyantlar gözükmekte, bu da bizlerin daha dikkatli olması gerektiğini gösteriyor” dedi.

      Çalışmalarımıza devam ediyoruz

Aile ziyaretleri ile çeşitli toplantılar yaptıklarını belirten AK Parti Kadın kolları Başkanı Sema Yağcıtekin “ Zaman zaman zor durumda olan ailelerimiz ile karşılaşıyoruz, bizler elimizden gelen desteği vererek, onların dertlerini dinliyor ve çözüm aşamasında ne gerekiyor ise yapmaya çalışıyoruz, ilimiz genelinde çalmadık kapı bırakmayacağız, her aileye ulaşarak onların sorunlarını dinliyor ve çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz, bu tür çalışmalarımız her zaman vardı ve bundan sonra da devam edecek, girmedik ev bırakmayacağız” dedi.

      Kadınlarımızın ilgisi fazla

Şehir merkezinde mahallelerde ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Yağcıtekin “ İktidar partisi olarak her soruna parmak basıyoruz, burada amacımız sorunların çözümüne katkı sağlamak, kadınlarımızın bizlere olan ilgisi ve güveni fazla, bu güveni asla sarsmayacağız, sizlerin de desteği ile ulaşılamayan ve sorunları olan her aileye elimizi uzatmak, Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol haritası ile dokunulmayan ev ve el kalmayacak” dedi.

     Çözümde yanınızdayız

Tek Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esin Bayrak ise “ dokunuşlarda sizlerin yanındayız,  zaman zaman bizlere gelen haberlerde sorunları olan, sorun yaşayan aileler olmakta, bizler her zaman halkın ve hakkın yanında olduk, bu tür çalışmalarda bizlerde sizlerin yanındayız, Ülke olarak zor dönemlerden geçtik, inşallah virüs vakalarında olumlu sonuçlar alırız ve halkımız normal yaşantısına döner, Aşılanmanın önemini biliyoruz. Bizlerde halkımızı aşılamaya çağırarak bu tür beladan kurtulmak istiyoruz” dedi. 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 1
    ALKIŞ
YORUM EKLE