• 10 Mayıs 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    10 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Öğretmenler geleceğimizi hazırlıyor

Rize valisi Kemal Çeber “Öğretmenlerimiz, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin bu günlere ulaşmasında emeği geçen adsız kahramanlardır. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki, ülkemiz dünden aldığı ilham ve yarınlara olan inancıyla istikbal hedeflerine yine öğretmenlerimizin gayreti, emeği ve sevgisiyle ulaşacaktır” dedi.

Öğretmenler geleceğimizi hazırlıyor

RİZE: Rize Valisi Kemal Çeber 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajında Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yurdumuzun her köşesinde fedakârca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle, umutla icra eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyorum.
     Rize Valisi Kemal Çeber öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajda “ Bilginin en büyük güç olduğu günümüzde, zaman eskiye göre çok daha hızlı akmakta, her gün yeni bir dünyaya ve yeni ihtiyaçlara uyandığımız bir çağda yaşıyoruz. Ülkemizin geleceği; yeniliklere açık, bilgiyle hayat pratiğini birleştirebilen, bilgiyi beceriye dönüştüren gençler yetiştirebilmemize bağlı, çünkü iyi yetişmiş gençlere sahip toplumlar geleceklerini tüm yönlerden garanti altına almış olacaklar.
Eğitimin asli unsuru öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gerekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimizi aktararak yetiştiren, kutlu bir görevin yılmaz temsilcileridir” dedi.
      Çeber “Öğretmenlerimiz, modern  Türkiye Cumhuriyeti’nin bu günlere ulaşmasında emeği geçen adsız kahramanlardır. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki, ülkemiz dünden aldığı ilham ve yarınlara olan inancıyla istikbal hedeflerine yine öğretmenlerimizin gayreti, emeği ve sevgisiyle ulaşacaktır. Başöğretmen Atatürk’ün Cumhuriyet’i yeni nesillere, yeni nesilleri de öğretmenlere emanet etmesindeki manayı bir kez daha takdir ediyoruz. Ülkemizi dünya devletleri arasında üst sıralara çıkarmak için üstün gayret gösteren tüm öğretmenlerimize hepimiz şükran duyuyoruz.
İnsan yetiştirme gibi ağır bir görev üstlenmiş öğretmenlerimizin emeği hiçbir maddi varlıkla ölçülemez. Bu onurlu ve kutsal mesleğe kendini adamış irfan ordusunun bilge neferleri öğretmenlerimiz, demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel gelişmelere öncülük eden, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olmuş eğitimcilerimize ve ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE