• 28 Nisan 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Offroad Yarışları Nefes Kesti

-Ardeşen Belediye Başkanı Adnan Kahya"Belediyemiz ve Ardeşen Offroad Kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma Karadeniz 2. ayak Offroad yarışları için Fırtına vadisinde düzenlediğimiz ‘’Şehit Ömer Halisdemir’’ etabında kupalar sahiplerini buldu bu halk 15 Temmuz ve 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaktır” dedi.

Offroad Yarışları Nefes Kesti

    Salih NAVDAR

ARDEŞEN: Ardeşen Belediyesi ve ARDOF'un ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma Karadeniz 2. ayak Offroad yarışlarında kupalar sahiplerini buldu.

     TOSFED'in resmi yarışı olan Karadeniz 2. Ayak Yarışları Ardeşen'de tamamlandı. Yurdun çeşitli il ve ilçelerinden gelerek yarışa katılan 30 araç ve 60 sporcu kıyasıya bir yarış sonrası dereceye grenler ödüllerini aldı.

Ardeşen Belediyesi ve ARDOF tarafından organize edilen yarışlara Artvin, Yusufeli, Murgul, Borçka, Şavşat, Trabzon, Rize, Giresun, Orfu, Fatsa, Sinop, Sakarya, Gezen Bilir, Eksi 36 Offroad Kulüplerinin yanı sıra İran, Gürcistan ve Azerbaycan'dan yarışmacılar katıldı.

Yarışçılar gün sonunda dereceye girme adına ES-1, ES-2, ES3 ve ES-4 kategorilerinde gün boyu zorlu parkurda mücadele ederek en iyi dereceyi elde etme adına birbirleriyle yarıştılar.

Ardeşen'de düzenlenen yarışlara Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kâhya, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağ, Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İl Spor Müdürü Mustafa Çelik, , ARDOF Kulüp Başkanı Ali Saruhan, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Günün sonunda ES-2 Klasmanında

1.Alireza Nemati - Pouyan Sharafudoin,2.Yunus Güneş - İbrahim Şevki Kurşun,3. Mehmet Duysak - Haydar Atan, ES-3 Klasmanında, 1.Üzeyir Erdoğan - Harun Gül, 2.Günay Verim - Murat Erkuş, 2.İsa Yaşar- Ahmet Gülmez, 2.Rufat Nasibov -  Fıkrat Hasanoov, ES-4 Klasmanında, 1.Mustafa Güner - Eyüp Sali ,2.Ali Reza Pourshanıd - Mandana Sepehrtat ,3.Cafer Ertan - Hakan Ertan ,Genel Klasman

1. Mustafa Güner - Eyüp Sali, 2.Ali Reza Pourshanıd - Mandana Sepehrtat, 3.Cafer Ertan - Hakan Ertan oldu.

       15 Temmuz unutulmayacak

     Ardeşen Belediye Başkanı Adnan Kâhya Yarış sonrası yaptığı açıklamada ; "Belediyemiz ve Ardeşen Offroad Kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma Karadeniz 2. ayak Offroad yarışları için Fırtına vadisinde düzenlediğimiz ‘’Şehit Ömer Halisdemir’’ etabında kupalar sahiplerini buldu. Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. ayak yarışına, gerek yurt dışından gerekse ülkemizin çeşitli illerinden gelen tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür eder, dereceye giren ekipleri kutlarım. Tarihimize kara leke olarak adlandırılacak bir 15 Temmuz olaya yaşadık, bu olay devletin büyütüp yetiştirdiği, silah ve maaş verdiği kişilerin devleti yok etmesi olayı ve kendi halkına kurşun sıkma olayıdır, bunun adına terör bile denemez. Bunun adı katliam ve caniliktir, bu halk ve bu millet bunu asla unutmayacaktır” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE