• 02 Mayıs 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ÖZEL İDARE ÖZEL SKORA İMZA ATTI

-Gurup elemelerine katılma adına önemli maçta Salarhaspor ile İl Özel İdarespor Şenol Birol tesislerinde oynadığı müsabakada ilk 40 dakika denk mücadele şeklinde geçmesi ile birlikte Özel İdarespor un 38 yaşındaki forvet oyuncusunun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan özel idare ikinci yarıda gol olup yağdı.

ÖZEL İDARE ÖZEL SKORA İMZA ATTI

-Rize Bal liginde Çayelispor un ligden çekilmesi ve gelecek sezona hazırlanması isteğine karşılık Ç.Hemşinspor, Salarha ve İl Özel İdarespor un çekişmeli mücadelesinde ilk maçta 2-2 berabere kalan Özel İdarespor ve Salarhaspor deplasmanda oynadıkları Ç.Hemşinspor u aynı skorla 3-0 yenmelerinin ardından finale yakın karşılaşmada yeniden karşı karşıya geldiler.

     Final gibi maç

-Şenol Birol sahil spor kompleksinde final gibi karşılaşmada kısıtlama gününde karşı karşıya gelen Salarhaspor ve Özel İdarespor karşılaşmaya temkinli başladılar. Karşılaşmayı Salarhaspor kulüp başkanı Bünyamin Arslan ile birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve yardımcısı Yunus Emre Ayar ile birlikte her iki takım taraftarları izledi.

      Temkinli başladılar

-Karşılaşmaya temkinli başlayan her iki ekip ilk yarının 40 inci dakikasına kadar karşılıklı pozisyon üretmeye başladılar. 40 inci dakika ya kadar Salarhaspor daha etkili bir futbol sergilerken, bu dakika da köşe atışından gelen topa Özel İdarespor un 38 yaşında ki forvet oyuncusu Halil topu kafayla Salarhaspor ağlarına gönderdi. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmaya ikinci yarıda daha moralli çıkan Özel idarespor oldu.

      Gol oldu yağdı

-Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olması beklenen Salarhaspor savunmada yaptığı hatalar ile 58 inci dakika da yaşlı forvet ikinci golü kaydederek takımını biraz daha rahatlatmış oldu, Salarhaspor un dengesiz baskısı karşısında daha dikkatli olan Özel İdarespor 61 Dk da Kazım ile skoru 3-0 e taşımasının ardından 67 Dakika da Salarhaspor dan Yunus kale önünde karambolde topu ağlara göndererek skoru 3-1 yapmasının ardından 77 Dk da Kazım skoru 4-1 e getirmesinin ardından 88 dakika da Emre Koç skoru belirleyen golü atarak Özel İdare güçlü rakibini 5-1 yenerek yapılacak olan bölgesel maçlara yakın olduğunu gösterdi.

       Ç.Hemşin ile karşılaşacaklar

-Çayelispor un bu sezon maçlara katılmayacağını açıklaması ile her iki takım Ç.Hemşinspor ile yeniden karşılaşacak, Özel İdarespor un bu maçı kazanması halinde bölgede yapılacak olan 3 lige terfi maçlarına katılması kesin olarak belirlenecek.

       Geniş güvenlik önlemleri alınmıştı

-Şenol Birol tesislerinde oynanan karşılaşmada geniş güvenlik önlemleri alındı, her iki ekip arasında oynanan kritik maç öncesinde polis saha dışı ve saha içinde geniş önlemler alarak çıkabilecek olaylara karşı tedbirini aldı. Karşılaşma sonunda her hangi bir olay olmadan Özel İdarespor sahadan 5-1 galip ayrılarak güçlü rakibini farklı yenmeyi başardı.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE