• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

NOKTAYI PALABIYIK KOYDU

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu belirterek “ Takım olarak iyi mücadele ettik, erken yediğimiz gol sonrası toparlanmamız zaman aldı, ardından sahada üstünlüğümüzü ortaya koyduk ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattık, iyi konsantre olmuştuk, ikinci yarıda yine sahanın hakimi bizdik” dedi.

NOKTAYI PALABIYIK KOYDU

--Süper ligin 8 inci haftasının son karşılaşmasında kendi sahasında Galatasaray karşısında 5 inci dakikada yediği golle mağlup duruma düşmesine rağmen 17 ve 25 inci dakikalarda Pohjanpalo”nun attığı gollerle skoru 2-1 yapan yeşil mavililer ilk yarıyı bu skorla tamamlamalarının ardından ikinci yarıda maçın orta hakemi Ali Palabıyık devreye girerek 5 dakika uzatma verdiği karşılaşmada 10 dakika karşılaşmayı uzatarak faullere rağmen Rizespor un sahadan mağlup ayrılmasını sağladı.

      Yine sıfır çektik

-8 Haftadır 3 puana hasret kalan Yeşil Mavililer çıktıkları 8 karşılaşmada sadece bir beraberlik alabildiler, 7 karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Çaykur Rizespor ligin ikinci haftasında Karagümrük ile kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmada golsüz berabere kalarak bir puan almışlardı. Milli maç arasına tek puan ile giren Çaykur Rizespor galibiyet hasretini milli maç sonrasına bıraktı.

      Terim” Galibiyet yetti”

-Marsilya maçı sonrasında sadece 72 saatleri olduğunu belirten Fatih Terim “ Tek idman ile Rize ye geldik, yoğun bir maç trafiğimiz vardı. Rize maçının zorluğunu biliyorduk, erken gol bulduk, Set oyununu iyi uyguladık, bu uygulamayı geliştirerek sürdüreceğiz, oynanan oyundan memnunum, Hakem hatalarını konuşmak istemiyorum, Galibiyet her şeyin önüne geçti” dedi.

       Hamza Hamzaoğlu” Galibiyete odaklanmıştık”

-Takımın galibiyet hasretini Galatasaray maçı ile sonlandırması gerektiğini belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Erken gol yedik, takım belli bir süre toparlanmaya çalıştı, ilk 15 dakika da bu şoku attık ve gol bulduk, ardından ikinci golü bularak oyunda üstünlüğü ele aldık. İlk yarıyı bu skorla tamamladık” dedi.

       Stresi üzerimizden atmamız gerekiyordu

-Uzun süredir takımın galibiyet alamadığını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Bu stresi üzerimizden atmamız gerekiyordu, hafta boyu çok iyi çalıştık ve rakibimizi iyi analiz ettik, çok iyi mücadele ettik, tüm oyuncularım gayretli ve azimli olarak mücadele ettiler. Mustera”nin yaptığı bir hareket var, bu hareketin cezası belli, biz hakemin işlerine karışmıyoruz ancak futbolda kurallar belli” dedi.

      Hakemler dikkat etmeli

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu hakemlerin dikkatli olması gerektiğini belirterek “ Burada yapılan fevri bir hareket var, oyuncuların ortaya koyduğu karakter önemli, hakemlerin kafasının arkasında bir şey olmamalı. Ortaya konulan bir mücadele bir emek var, son saniyelerde 3 oyuncumuzun uğradığı fauller var, Alberk ile başlayan fauller ceza alanımıza kadar sürdü, bunları görmemek mümkün değil” dedi.

       Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu takımın iki gün izin yapacağını belirterek “Çarşamba günü yeniden çalışmalarımıza burada başlayacağız, Milli maç arasını çok iyi değerlendireceğiz, eksiklerimizi gidererek lige dönüş yapmak istiyoruz. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz, Hazırlık maçı düşünüyoruz ancak yapmaya biliriz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE