• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Metin sahaya indi

-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin muhtarlarla bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdiğini ve mahallelerin sorunlarının çözümü konusunda bilgi alış verişinde bulunduğunu belirterek “ Belediye olarak Pandemi döneminde durmadık ve yoğun çalışmalarımız oldu, çay çöpü yakıt fabrikamız ve Enerji üreten tesisimiz de çalışmalar devam ediyor” dedi.

Metin sahaya indi

Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: Kısıtlama ve yasakların kalkması ile birlikte daha çok sahaya inen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin uzun aradan sonra ilk kez muhtarlar ile bir araya geldi.

     Pandemi sürecinde ki kısıtlama ve yasakların kalkması ile birlikte Mahalle muhtarları ile sosyal mesafeyi koruyarak bir araya gelen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendirdi.

    Metin Pandemi sürecinde Belediye ekiplerinin boş durmadığını ve kısıtlama günlerinde şehir merkezi ve mahallelerde çalışmaların sürdüğünü belirterek “ Yasaklı günlerde ağırlıklı olarak trafiğin yoğun olduğu yerlerde onarımlarımızı yaptık, Mahallelerimizde muhtarlarımız ile temasa geçerek eksiklerimizi tamamladık, şu an tüm mahallelerimizde çalışmalarımız kısmı olarak devam etmektedir, uzun süren kısıtlama ve yasaklar nedeniyle sizlerle bir araya gelemedik ancak görüşmelerimiz oldu” dedi.

      Bu şehirde birlikte yaşayacağız

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin başkan yardımcıları ile birlikte Muhtarlarla bir araya gelerek “ Mahallelerimizde devam eden çalışmalarımız var, bu çalışmalarla ilgili sizlerin fikirlerine ve eksiklerimizi tamamlamaya birlikte hareket etmeye hazırız, bu şehirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte yaşayacağız, kalıcı çözümler üretmek istiyoruz, amacımız günü kurtarmak değil” dedi.

        Çalışmalarımız sürüyor

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin pandemi döneminde boş durmadıklarını belirterek “ Dosma da inşaatı son aşamaya gelen ve 0.8 MWth lik enerji santralımız da çalışmalar devam ediyor, belediyemiz bu sayede birçok yükten kurtulacak, bunun yanında OSB de çay çöpünden yapacağımız mangal kömürü ve yakacak çalışmaları sürüyor. Zemin de yaşadığımız sorunlar nedeniyle çalışmalar gecikti, bu sorunu çözdük ve fabrikamızda hızlı bir çalışmaya geçtik. Çay çöpünden yapacağımız yakacak için Pazar bulma derdimiz yok, doğu illerimizden bu akacak için talipler fazla,” dedi.

     Birlikte başaracağız

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Rize’de yapılacak olan hizmetlerin kalıcı olacağını belirterek “ İlimiz ve yaşayacağımız şehir için birlikte karar vereceğiz. Nitekim bu şehirde birlikte yaşayacak isek, birlikte sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor, bu şehirde kalıcı hizmetler yapacaksak yine bunun kararını birlikte vereceğiz. Şehir merkezinde başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında yine esnafımız ve halkımız ile birlikte karar verdik” dedi.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE