• 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MHP İTTİFAKA ÖNEM VERİYOR

-MHP İl Başkanı İhsan Alkan 3 ilçede adaylarının yarışa girdiğini belirterek Derepazarı ilçesinde kazandıkları seçimde parti değişten belediye Başkanı ile ilgili “ Daha önce söyledim, insan önce ahlaklı olmalı, dik durmalı, bizim dik durmayanlar ve ahlak yoksunu olanlar ile birlikte yürümemiz mümkün değil, şu an İyidere, Çayeli ve İkizdere de adaylarımız var, Genel merkezimiz ne derse öyle yapacağız, amacımız tüm ilçeleri Cumhur ittifakı olarak kazanmak” dedi.

MHP İTTİFAKA ÖNEM VERİYOR

       Esin BAYRAK

RİZE: MHP il Başkanı İhsan Alkan 3 ilçede belirlenen adayları ile ilgili düzenlediği basın toplantısında yol haritasını belirlediler.

    Sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen MHP il Başkanı İhsan Alkan yanında İkizdere Belediye Başkanı ve başkan adayı Hakan Karagöz, Çayeli Belediye Başkanı ve başkan adayı İsmail Hakki Çiftçi ve İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete ile birlikte basın karşısına çıktı.

      İl Başkanı İhsan Alkan seçimlerin bir proje yarışı olarak devam etmesini dilediklerini belirterek “ Seçim sürecinin çirkefleşmesini istemiyoruz. Bu bir proje yarışı olmalı, ortamı karıştırmak isteyenler olacaktır. Biz bu sürede yapacaklarımız ve projelerimiz ile ortada olacağız. Burada Cumhur ittifakını korumak görevimiz. Bu ruhu korumaya çalışıyoruz,, 13 belediye başkanlığına odaklanacağız. Şu an 3 ilçede adayımızı açıkladık. Bunun dışında genel merkezimizin kararı önemli. MHP olarak Cumhur ittifakını kazandırmak bizim görevimiz. Merkez ve Güneysu ilçesinde aday çıkartmayacağız” dedi.

     “AHLAKLI İNSANLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

Derepazarı ilçesinde seçimleri kazandıklarını ve ardından belediye başkanının parti değişimi sorusuna ise “ Ben daha önce bu konuda konuştum, Biz ahlaklı insanlarla yürümeye devam edeceğiz. Olmayanlar ile yürümeyiz. Kazanan adayımız parti rozetini çıkartarak halka hizmet etmek zorunda. Kazandığımız ilçelerde yaptığımız hizmetler ortada” dedi.

         KARAGÖZ” İŞİN HİZMET TARAFINDAYIZ”

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ise işin hizmet tarafında olduklarını belirterek “ İkizdere de ilk kez MHP seçimleri kazandı. Belediyeciliğin hizmet tarafını aldık. Yapısal değişiklikler yaptık, ilçenin gelişimine katkı sağladık. Geçmişte ilçemizde yatırım yapılmıyordu, artık iş adamlarımız ilçemize yatırımlar yapmaya başladı. Turizm alanında ve tanıtım alanında ilçeye çok şey kattığımızı düşünüyorum” dedi.

         ÇİFTÇİ” MECLİS ÇOĞUNLUĞU OLMALI”

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi ise konuşmasında 5 yıllık projeleri uygulamaya soktuklarını belirterek “ Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor, gelecek 5 yılda dekorasyon çalışmalarımız olacak. 5 yıllık çalışma karnemizi halkımız verecek. Çocuklar nasıl karne alıyor ise bizde 5 yılda yaptıklarımızın karşılığını karne olarak halkımızdan alacağız. 5 yıl içinde iki yılını Pandemi olarak geçirdik, halkımız ile bir araya gelemedik, iki yıl uzun bir süre, halk ile aramızda bu sürede mesafe koymak zorunda kaldık. Önceki yıl deprem oldu ve çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. 5 yıl kendimizi çok iyi anlatamadık. Halkımızdan 5 yıl daha süre istiyorum. Belediye seçimlerinde meclis çoğunluğu hizmet için önemli” dedi.

       METE “ PROJELERİMİZ HAZIR”

İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete ise 5 yıl önce aday olduğunu ve kaybettiğini belirterek “ Bu dönemde çok daha fazla projeler ile halkımızın karşısına çıkacağım. MHP belediyeciliğini İkizdere ve Çayeli ilçemiz örnek alınarak gösterile bilinir”  dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE