• 19 Haziran 2025 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Haziran 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kuralları askıya aldık

Rize Valisi Kemal Çeber son zamanlarda Rize de meydana gelen artışın cenazeler ve köylerde bir araya gelmekten kaynaklandığını söyledi.

Kuralları askıya aldık

Son zamanlarda Rize’de meydana gelen Virüs vakalarının vatandaşların cenazelerde ve köylerde bir araya gelmesinden kaynaklandığını belirten Rize valisi Kemal Çeber “ Halkımızın 3 kuralı unutmaması gerekiyor” dedi.
      Esin BAYRAK
RİZE: Sağlık Bakanlığınca açıklanan bölgesel virüs artışlarında Rize’nin 3 üncü sırada yer almasının dikkatsizlikten kaynaklandığını belirten Rize valisi Kemal Çeber halkın kurallara uymasını istedi.
     Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye genelinde vaka sayılarının arttığı illerin başında Trabzon ve Rize geldiğini belirtmiş ve bazı illerin artış oranlarını paylaşmıştı.
      Trabzon un ardından ikinci sırada bulunan Rize için açıklamalarda bulunan Rize valisi Kemal Çeber halkın duyarlı olmasını isteyerek “ vaka sayıları halkımızın cenazelere katılması ve köylerde bir araya gelmesi ile vaka sayıları arttı.  Halkımızın sosyal mesafe, maske ve hijyeniğe dikkat etmesini istiyoruz, geçtiğimiz yıl Mayıs ve Haziran aylarında günlük 10 artan vakalara karşı önlemler alan halkımız şimdi ise önlemlerden uzak kalmakta, bu süreç henüz bitmedi ve halkımızın mutlaka kurallara uymasını bekliyoruz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE