• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Beşiktaş karşısında maça kötü başladıklarını belirterek “ Rakibimiz baskılı oynamaya başladı, baskıdan kurtulmamız gerekiyordu, oyuncularım bu baskı altında strese girdi, ilk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik, rakibimizde eksik oyuncular olması önemli değil, güçlü bir kadroya sahipler” dedi.

İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK

-Süper ligde ligin ikinci yarısında kendi sahasında çıktığı ilk karşılaşmada Beşiktaş ile karşılayan Çaykur Rizespor Penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamlamasının ardından beraberliği yakalaması ile 5 dakika sonra yeniden mağlup duruma düşmesi ile oyundan kopmayarak duran toptan ikinci kez beraberliği yakalayarak kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. 18 puanda bulunan Atmacalar 18 puanlı 4 takım arasında 19 uncu sıraya indiler.

         Beşiktaş baskı kurdu

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşmaya Beşiktaş in baskılı başladığını belirterek “ Takımda hasta veya cezalı oyuncu olması Beşiktaş gibi bir takımı etkilemez, nitekim sahaya 11 kişi çıktılar ve genç oyuncu Emirhan çok iyi mücadele etti. ilk yarıda oyunu kendi sahamıza yıktılar, Penaltı pozisyonuna çok itiraz ettik, ardından pozisyonu izledik ve verilebilen bir penaltı olduğunu gördük” dedi.

      2 Yarı baskıyı azalttık

-Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibin baskısını kırdıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu “ Tam arzu ettiğimiz gibi baskıyı kıramadık, nitekim bizde oyuna zaman zaman ağırlığımızı koyduk, beraberlik sonrası genç oyuncunun golüne engel olamadık, duran toptan beraberliği yakaladık. Zor bir maç olacağını biliyorduk, nitekim öyle oldu” dedi.

    Kendimi tebrik etmiyorum

-Karşılaşmanın ikinci yarısında biraz olsun oyunda dengeyi kurduklarını ancak arzu ettikleri oyunu oynamadıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu “ Oyuncularımı oyundan kopmadıkları için tebrik ediyorum, burada bir tek kendimi tebrik etmiyorum. 1 puan aldığımız için sevinemiyorum, kendi sahamızda çok daha fazla güçlü ve baskılı olmamız gerekiyor” dedi.

      Kartlar oyunu gerginleştirdi

-Penaltı pozisyonuna itiraz ettiklerini belirten Hamza Hamzaoğlu “ Bende uzun süre itiraz ettim, pozisyonu izledikten sonra penaltı verilebilir dedim. Oyunda fazla sarı kart çıkması oyunu gergin hale getirdi. Kendi sahamızda çok daha fazla baskı kurmamız gerekiyor. Oyuncularım gördükleri baskı ile stres altında kaldılar. Cemali Sertel yoruldu ama mücadelesini sürdürdü” dedi.

     Hafta içi transferler olabilir

-Takıma birkaç oyuncu daha katacaklarını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Yusuf Sarı ile transferleri başlattık. Hafta içinde takıma birkaç oyuncu daha katabiliriz. Bazı mevkilerde yorulan arkadaşlarımız var, bunları zaman zaman değişmemiz gerekiyor. Önümüzde uzun bir lig maratonu var Adem Laiç ile ilgileniyoruz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE