• 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    5 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hakemler taktır haklarını başkalarına kullandı

-Ligin ikinci yarısında birkaç transfer yapacaklarını belirten Kartal “ Eksik mevkilerimiz var, hele gol yollarında daha etkili olmalıyız, 2 maç dışında tüm maçlarda iyi mücadele ettik, Gazışehir, Trabzon ve Beşiktaş maçlarının sonucu mağlubiyet olmamalıydı” dedi.

Hakemler taktır haklarını başkalarına kullandı

Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Gökhan in durumunun belirsizliğini koruduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Şu an tedavisi devam ediyor, Denizli maçında büyük bir ihtimalle oynayamayacak, ancak biz bu oyuncuyu Denizli ye getireceğiz, doktorlarımızın müdahalesi sürüyor. Son ana kadar ümidimizi kesmeyeceğiz. Ancak büyük bir ihtimalle bu maçta yer alamayacak” dedi.

         Zor mücadele olacak

Denizli maçının zor mücadele olacağını belirten Teknik direktör İsmail Kartal “ Takımın fiziki durumu çok iyi, bunun karşılığında mücadelemizi ortaya koyacağız. Deplasmanda oynayacağımız bu maç zor bir maç ancak bizde puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Son 6 maçımızda alabileceğimiz kadar puan almak istiyoruz. Süper ligde mücadele gücü yüksek olan 7-8 takım arasında yer alabilecek bir mücadele gücümüz var” dedi.

           Kafamda transfer var

Takıma birkaç oyuncu katmak istediklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Eksikliğini gördüğümüz mevkilerimiz var. Son 6 maçımızda takımın genel performansına bakacağım, bugün belki 4-5 oyuncu düşünüyoruz ancak takımda performansını yükseltecek oyuncular ile bu bir iki oyuncuya düşebilir. Şu an konuşmak çok erken” dedi.

        El Kabır idmanlara başladı

Sivas maçında ayağı kırılarak sahadan ayrılan ve ligin ilk yarısını kapatan El Kabir in idmanlara başladığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Şu an 13 kilo fazlası var, çalışmaları sürdürüyor, ne olacağını bende bilmiyorum. Bu kilolarından kurtulması gerek, El Kabir sakatlanması sonrasında sözleşmesi askıya alınmıştı. Onun yerine yabancı oyuncu aldık, ligin ilk yarısının bitimi ile birlikte elimizdeki yabancılara bakacağız. Performans uyduramayan oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız” dedi.

         Puan olarak iyi durumdayız

Teknik Direktör İsmail Kartal ligde puan olarak iyi yerde olduklarını belirterek “ Bunun üzerine 3-4 puanımız daha olabilirdi, iyi mücadelemizin karşılığını maalesef olamadık, bazı maçlarda hakemler inisiyatiflerini rakiplerden yana kullandı. Hiçbir maçta bizim lehimize bir pozisyon görmedik. Verilmeyen penaltı ve gollerimiz var, haksız yere yediğimiz goller var. Bunların hepsini değerlendirecek olursak 14 puan bizim için iyi” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE