• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

EMRE UYGUN DEĞİL

-Başkan Tahir Kiran “ Alınan sonuçların kendisini strese soktuğunu belirterek “ Sabahlara kadar uykum yok, iyi bir takım yarattık, ancak alınan sonuçlar beni mutlu etmiyor, Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan Emre Belezoğlu haberi asılsızdır, kesinlikle Emre Belezoğlu ile görüşme olmadı” dedi.

EMRE UYGUN DEĞİL

-Adana Demirspor karşısında verdiği mücadele ile sahadan 3-1 mağlup ayrılarak tarihinde ilk kez ligin başlangıcı le 5 maçta galibiyet alamama özelliğine kavuştu. Süper ligde oynadığı 5 karşılaşmada 3 gol atarak kalesine 11 gol gören Yeşil Mavililer ligin dibine demirlemiş durumda, Yeşil Mavili ekip Adana Demirspor maçı ile bir ilke imza atmış oldu.

       Belezoğlu ismi geziyor

-Bazı Haber siteleri ve sosyal medyada yer alan haberlerde Bülent Uygun un Rizespor ile bağının kesildiği ve Emre Belezoğlu nun takımın başına geleceği haberleri ile gündem yaratılmakta, ayrıca Gökhan Gönül un Belezoğlu ile görüşme halinde olduğu ve Emre Belezoğlu”nu ikna etmek istediği çıkan haberler arasında yer alıyor.

       Sabaha kadar uyuyamadım

-Adana Demirspor mağlubiyeti sonrasında sabaha kadar uyuyamadığını belirten Başkan Tahir Kiran “ Alınan mağlubiyet beni derin etkiledi, takımın daha iyi olması gerekiyor, bazı oyuncularda hocanın ısrar etmesine anlam veremedim, Rizespor bu değil, çok daha iyi mücadele eden, yırtıcı ve mücadele gücü yüksek bir takım bekliyorum, takım oyununda bazı hatalar var, Rize ye gelerek hoca ile bir araya geleceğim ve bu konuları konuşacağız” dedi.

       Bir iki galibiyet yetmez

-İyi bir takım kurduklarını belirten Başkan Tahir Kiran “ Rizespor olarak en iyisini yapmaya çalıştık, takımda bulunan bazı oyuncuları hoca göndermek istedi, ancak ben kabul etmedim, bu takıma emeği olan forma giyen ve formasının hakkını veren her oyuncunun oynamaya hakkı var, Altay maçını kazanabiliriz, ardından Başakşehir i de kazanmış olabiliriz, Galatasaray ve büyük takımlara karşı mağlubiyeti kabul edemem, bu takım başarılı olmak zorunda, bunu da yapacak olan kişi Teknik direktördür” dedi.

       Kimse bana hakaret edemez

-Başkan Tahir Kiran Rize sevdalığı ve Rizelilik gururu ile takımın başkanlığını yaptığını belirterek “ Ben Rizeliyim ve sosyal medyadan bana kimse küfür edemez, iyi niyetle bu takımı yönetmeye çalışıyorum, cebimden para vereceğim ve bana birileri sosyal medyadan küfür edecek, herkes haddini bilecek, Rizespor hepimizin sevdasıdır ve bu sevda küfürlerle kirlenmemeli” dedi.

      BELEZOĞLU KAPIYA BİLE GELEMEZ

-Emre Belezoğlu ile ilgili sosyal medya ve bazı haber sitelerinde yer alan haberlerin asılsız olduğunu belirten Başkan Tahir Kiran “ Emre Belezoğlu”nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belezoğlu”nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE