• 23 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    23 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Diyarbakır’da Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Deneyimi

Lazer epilasyonda yeni bir dönemin temsilcisi Buz Lazer, Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri arasında hızla yayılmaktadır.

Diyarbakır’da Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Deneyimi

Buz Lazer ağrısız, hızlı, etkili, konforlu ve güvenli bir uygulama olduğu için Lazer Epilasyon Diyarbakır merkezleri arasında öne çıkmaktadır.

Buz Lazer: Lazer Epilasyonda Konforun Adresi

Buz Lazer ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi sunması nedeni ile uzun yıllardır çok tercih edilen bir uygulamadır. Kalıcı ve etkili sonuçlarını konforla birleştiren Buz Lazer patentli bir marka. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan Buz Lazer, Diyarbakır’da en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemidir.

Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere üç dalga boyuna birden sahiptir. Lazer epilasyon için en güçlü bu üç dalga boyunun aynı sistemde olması ile Buz Lazer çok büyük avantajlara sahip olmaktadır. Öncelikle tüm derinlikteki kıl kökleri hedeflenebilmektedir. Tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınabilmektedir.

Ağrısız Lazer Epilasyon Buz Lazer ile Mümkün

Buz Lazer geliştirilen patentli teknolojileri sayesinde ağrısız bir lazer epilasyon imkanı sunmaktadır. Kıl köklerini kademeli olarak ısıtan SHR uygulama tekniği ile çoklu lazer atımları ve uygulama başlığının masaj yapar etkisi sayesinde ciltte ağrı hissedilmemektedir. Çoklu lazer atım tekniği sayesinde de uygulama çok hızlı sürede tamamlanabilmektedir.

Cildi -3 dereceye kadar soğutan ICE Teknolojisi ile lazer epilasyon ü koyu tenli kişilerde ve yoğun kıl yapısına sahip kişilerde ağrısız lazer epilasyon yaptırabilme avantajı sağlanmaktadır.

Buz Lazer’in geniş uygulama başlığı safir bir uca sahiptir. Ice Teknolojisi ile kompakt soğutma bu safir uç sayesinde cilde uygulanmaktadır. Seans boyunca bu safir uç cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk bir etki ile ferahlama etkisi yaratmaktadır Cilt anında serinlediğinden dolayı lazer ısısı hissedilmeden buz serinliğinde bir lazer epilasyon seansı gerçekleşmiş olmaktadır.

Erkeklerin Tercihi de Buz Lazer

Erkek kıl yapısı kadınlara kıyasla daha yoğun ve kalın olduğu için daha fazla ağrı hissetmek mümkündür. Lazer epilasyon ağrısına son vermek üzere geliştirilen Buz Lazer, erkekler tarafından ideal bir çözüm olarak tercih edilmektedir. Sırt, göğüs gibi geniş alanlarda Buz Lazer ile masaj konforunda lazer epilasyon yaptırmak mümkündür. Bu nedenle Buz Lazer yaptıran erkek kullanıcıların sayısı her geçen gün artmaktadır.

Buz Lazer, sakal üzeri şekillendirmek amacıyla özel bir yüz uygulama ucuna sahiptir. Tedavi başlığına takılarak kullanılan bu yüz ucu aynı zamanda kulak içi ve burun içi kılları için de oldukça pratik bir uygulama imkanı sunmaktadır. Böylece ulaşılması güç olan alanlarda da lazer epilasyon uygulaması mümkün olabiliyor. Tüm bu avantajlar sebebiyle Diyarbakır’da en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi Buz Lazer’dir.

Gerçek Buz Lazer Merkezlerine Nasıl Ulaşılır?

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı merkezleri bulmak için www.buzlazer.com linkinden size en yakın Gerçek Buz Lazer merkezine ulaşabilirsiniz.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE