• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Alanya karşısına kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek “ Futbolcularım iyi mücadele etti, onları tebrik ettim, takım olarak olumlu gelişmeler sağlıyoruz, çok daha iyi olmak zorundayız. Milli maç arasına girdik ve bu sürede çok daha iyi hazırlanmış olacağız, bundan sonraki maçlarımız final havasında geçecek, tüm rakiplerimizin maçlarını izleyerek ona göre tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “ Kendi sahamızda ki maçları kazanmamız gerekiyor. Takım olarak iyi yoldayız, takımda olumlu gelişmeler oluyor. Milli maç arasına girdik ve galibiyet ile bu araya girdik, sporcularıma 3 gün izin verecektim, ricaları üzerine 4 gün yaptık, Milli maç arasını iyi değerlendirip tüm eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz” dedi.

       Her maç final havasında geçecek

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu her maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek “ Milli maç sonrasında Konyaspor deplasmanına gideceğiz, Konyaspor güçlü bir takım ve ligde iyi sonuçlar alan bir takım, biz futbolumuzun üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz,  Rakiplerimizi maç öncesinde iyi analiz ediyoruz, Analiz ekibimiz ile birlikte onların zaaflarını ve eksik yönlerini değerlendirerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

       Mücadele gücümüz artacak

-Takımın her geçen gün mücadele gücünü artırdığını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Çok iyi çalışıyoruz ve her geçen gün mücadele gücümüzü artırıyoruz, çok daha iyi olmak zorundayız, daha çok çalışmamız lazım, şu an performansımızı yeterli görmüyorum, performansımız üzerin katkı yapmamız gerekiyor” dedi.

       Taraftarı mutlu ettik

-Haftalar sonra taraftarları mutlu ettiklerini belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Rizespor olarak hepimiz tek yüreğiz, Futbolcu, yönetim, teknik heyet ve Taraftarlarımızı bu maçta mutlu ettiğimizi düşünüyorum.  Biz bir ekibiz ve birbirimizi yarı yolda bırakamayız, Rizespor gerçek gücüne kavuşacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın, arzu ettiğimiz sonuçları almaya başlayacağız” dedi.

      Mendez ilk yarıyı kapattı

-Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Fernando Mendez in sezonun ilk yarısını kapattığını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Lucy Remy nin sakatlığı sürüyor, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu futbolcumuz sahada olduğunda önemli şeyler yapıyor, her oyuncumuza ihtiyacımız var, devre arası takımın genel durumuna bakarak transfer yapacağız, gidecekler gidecek, onların yerini doldurabilecekler ise gelecek” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE