• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“ BİZ ÜRETİYORUZ, ONLAR KONUŞUYOR”

-Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İyidere- İkizdere Hurmalık tünelinin açılışında yaptığı konuşmada “ Nerede felaket biz oradayız, bazıları da bunlardan nemalanmak istiyor, halkımız bunları görüyor, biz üretiyoruz, onlar konuşuyor, en zor zamanlarda bile üretmeye devam ediyoruz, Lojistik üs için başlattığımız çalışmalarda bile buraya komünistleri taşıyarak engel olmaya kalktılar” dedi.

“ BİZ ÜRETİYORUZ, ONLAR KONUŞUYOR”

Esin BAYRAK

RİZE: Bazı açılışlar için baba ocağına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan İkizdere Güneyce köyünde Hurmalık tünelinin açılışını yaptı.

     Hafta sonunu baba ocağına geçirmek üzere Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan İyidere- İkizdere Hurmalık tünelinin açılışına katıldı.

     Cumhurbaşkanı Erdoğan burada toplanan yaklaşık 1500 kişiye yaptığı konuşmada “ İyidere- İkizdere arası 38 Km burada 850 ile 720 uzunluğunda iki tünelimizin açılışını yapıyoruz, 31 Km lik yol tamamlandı. Bu tünellerle birlikte bağlantı yolları da hizmete giriyor. Avrupa ile orta Asya’yı birbirine bağlayacak olan bu yol ile ulaşılamayan yer kalmayacak, Coğrafi zorlukları olan Rize de alt yapılarla birlikte bu zorlukları aşıyoruz. Bu yolun açılması ile hemşerilerim bunu iyi değerlendireceklerdir. İyidere de inşaatı devam eden Lojistik üs ile bu yol ayrı bir önem kazanacak. Salarha tünelinin açılışını da yapacağız, Salarha tüneli ile şehrin iç kesime doğru gelişimini sağlayacağız” dedi.

      Boş durmuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “Sel felaketlerinde, afetlerde, Yangınlarda her zaman halkımızın yanında yer aldık, en kısa sürede ulaşarak çalışmaları başlattık, Nerede felaket oradayız, durmak yok yola devam” dedi.

       Erdoğan konuşmasında “ Biz bu adımları atarken birileri de konuşuyor,  bunların ülkemizde bir eseri var mı, Lojistik üs inşaatı çalışması başlarken bazı siyasiler buraya geldi, peşlerine ne kadar komünist varsa peşlerine taktılar, onların gücü önümüzü kesmeye yetmez” dedi.

       7-8 yıl kargaşa ile geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “ Son 7-8 yıldır ülkede kargaşa ile geçti, FETO nun darbe girişimi sırasında Marmaris ten İstanbul a geldim,  Bay Kemal ise Bakirköy belediyesine giderek kahve içiyordu.  Halkımızın desteği ile bu engeli aştık ve ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarımıza devam ettik. Biz ülkenin kalkınması için çalışırken bazılarının gözleri görmez oldu, kulakları duymaz oldu, dilleri konuşmaz oldu.  Bu kişilere 2023 yılında en büyük dersi sizler vereceksiniz. Millet, Zillet ittifakına en büyük dersi vereceğinize inanıyorum” dedi.

     Zor günlerde boş durmadık

Pandemi döneminde aldıkları tedbirlerle ekonominin büyümesine devam edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Attığımız adımlarla ekonomide geride kalmadık,  Türkiye ekonomide yüzde 21 büyüme ile İngiltere’nin ardından ikinci sırada,  İhracat ta Ağustos ayında 19 Milyar dolara ulaştık, bu yıl ki ihracatımız 142 Milyar dolar. İstihdamda 29 milyonun üzerine çıktık. Bunları görmek için göz, kulak, dil lazım. Ülkemizdeki felaketlerden çıkar sağlamaya çalışanlar var,  onların vicdanları karardı, Milletimize 19 yıldır bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

      Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı bazı bakanlar ve milletvekilleri ile birlikte yaparken kendisine seslenen çocukları kürsüye alarak kurdeleyi birlikte kesti.  

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE