• 02 Mayıs 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ATMACA TOMAS SİZ UÇTU 3-0

-Zirvede yer alan Antep karşısında Skoda nin iki Samudio nun bir golü ile 3-0 sahadan galip ayrılan Yeşil Mavililer aldıkları 3 puan ile puanını 24 yaptı.

ATMACA TOMAS SİZ UÇTU 3-0

ÇAYKUR RİZESPOR: 3   GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ: 0

STAD: ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Mustafa Sönmez

ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer, Talbi, Selim Ay, Melnjak, Onur, Abdullah, Donsah, Doğan Erdoğan( Dk 77 Erik Soba), Andrade( Dk 65 Michalak), Samudio( Dk 90 Javoncic), Skoda( Dk 90 Kemal)

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ:  Günay, Dilobodji, Toşça, Güray( Dk 77 Junior), Olkowski, Oğuz Ceylan, Kenan Özer( Dk 56 Andre Aleksandre),  Zvonımır Kozuli( Dk 77 Filipe), Kevin Castillo Mirallas( Dk 30 Furkan), Julian Maksim( Dk 56 Diko), Muhammet Demir

SARI KARTLAR: Abdullah( Rizespor)Günay( Antep)

GOLLER: Dk 41, Dk 55 ( Penaltıdan) Skoda, Dk 87 Samudio( Penaltıdan)( Rizespor)

      Süper ligin 20 inci hafta karşılaşmasında kendi sahasında ligde 3 sırada yer alan Antepspor kulübü ile karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor da birçok sakat ve hasta bulunarak sahaya çıktı. Yeşil Mavililer teknik direktörsüz olarak çıktığı karşılaşmaya antrenör Ersin Aka yönetiminde çıktı.

12 Dk da Kenan Özer ceza alanına girmeden sert vurdu, top kale direğini sıyırarak auta çıktı.

20 Dk da Rizespor Donsah ile sağdan köşe atışını kullandı , savunmanın ceza alanı dışına çıkardığı topa Abdullah sert vurdu top üstten auta çıktı.

 30 Dk dakika da top değişikliğine gidilerek kar yağışı nedeniyle turuncu top sahaya sürüldü.

41 Dk da Andrade ceza alanına soldan ortaladı, Doğan göğsüyle düzeltip Skoda nin önüne indirdi, Skoda sert vurdu 1-0

49 Dk da Rizespor atağında sağ kanattan Samudio ceza alanı içinde sert vurdu kaleci çıkardı.

52 Dk da Rizespor sağdan geldi, ceza alanına Andrade yaptığı orta Diloboji nin elinden döndü, Hakem önce korneri verdi, ardından VAR a giderek penaltı noktasını gösterdi.

55 Dk da Skoda penaltı atışını kullandı, topu ağlara gönderdi 2-0

61 Dk da Andrade orta sahadan derinlemesine attığı topla Samudio buluştu, ceza alanına girdi, kaleci ile karşı karşıya kaldı şutu kaleciden döndü.

66 Dk da Samudio sağdan geldi , ceza alanı içinde Skoda ya verdiği pas sonrası penaltı noktası üzerinde Michalak i gördü, bu oyuncu topu yakın mesafeden üstten auta attı.

71 Dk da Konuk ekip ceza alanı dışında kazandığı serbest atışı Muhammet vurdu top savunmadan döndü.

84 Dk da Michalak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin solundan gönderdi, top kale direğini sıyırarak auta çıktı. VAR a giden hakem kalecinin müdahalesini VAR odasında izleyerek yeniden penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun arkasına Samudio geçti şutu ağlarla buluştu 3-0

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE