• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

rizespor bir var bir yok 0-2

-Ligin son maçı ve Süper ligde iki rahat takımın mücadele ettiği 42 haftada her iki takımda kendini zorlamadan mücadele etti, Başakşehir Aleksic in golleri ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

rizespor bir var bir yok 0-2

STAD: ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Koray Gencerler, İbrahim Bozbey, İlker Takpak

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık,  Emir Dilaver, Selim Ay, Alberk Koç, Onur Bulut, Abdullah Durak( Dk 58 Remy), Dokovic, Erik Sabo( Dk 77 Mithat), Tunay Torun,( Dk 77 Michalak) Samudio( Dk 87 Celal Emir), Soderlund( 58 Andrade)

BAŞAKŞEHİR:  Mert Günok, Campos Duarte( Dk 58 Yousuf ), Aleksic, Berkay, Nacer Chadlı, Mahmut( Dk 86 Metin Emre), Ravil Tagir( Dk 86 Cemali Serter), Vito Cirvelli( Dk 68 Deniz Sürüç), Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner( Dk 68 Junior), Boli Bolingoli Mbambo

SARI KARTLAR: Samudio( Rizespor)

GOLLER: Dk 5 (Penaltı) Dk 45 Aleksic(Başakşehir)

    Süper ligin 2020-2021 kapanış maçında kendi sahasında Başakşehir i ağırlayan Yeşil Mavililer ligde rahat konumda olması nedeniyle stressiz bir maça çıktı.

   Yönetim kurulu tribüne Filistin ve Türk bayraklı tişörtlerle çıktı.

4 Dk da Başakşehir atağında Aleksic ceza alanı içinde şutu Alberk Koç un eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

5 Dk da Aleksic penaltı atışını kullandı sert şutu Tarık in eline çarpan top ağlara gitti. 0-1

8 Dk da Abdullah ceza alanına gönderdiği topu Samudio kafa ile Soderlund a verdi, bu futbolcu yakın mesafeden vurduğu kafa şutunu kaleci kornere çeldi.

13 Dk da Samudio kaleci Mert in gönderdiği topu ceza alanı dışında rakipten önce altı, Erik Sabo ya penaltı noktası üzerinde verdi, sert vurdu kaleci tokatlayarak topu çıkardı.

27 Dk da Tunay sağdan ceza alanına gönderdiği topa Soderlund vurdu top kaleciden döndü.

28 Dk da Başakşehir atağında Bolingoli soldan geldi ceza alanı içine ortaladı Cirvelli kale önünden vurdu top direkten auta çıktı.

36 Dk da Başakşehir soldan geldi, Nacer Chadli ceza alanı dışından vurdu kaleciden dönen topu Berkay tamamladı, Hakem VAR a gitti, gol geçersiz sayıldı ve daha önce Rizespor atağında Dokovic in ceza alanı dışından attığı sert şutta rakip oyuncunun Dokovic e faul yaptığı tespit edildi.

45 Dk da Başakşehir atağında Cirvelli soldan ceza alanına girdi, yerden Aleksic e verdiği topu bu futbolcu ağlara gönderdi. 0-2

70 Dk da Rizespor atağında Remy ceza alanı dışında buluştuğu topla rakibi geçti şutu yandan auta çıktı.

82 Dk da Samudio orta sahadan aldığı topla rakip ceza alanına kadar geldi, sağda Michalak a verdiği topu bu futbolcu değerlendiremedi.

88 Dk da Rizespor atağında ceza alanı içine yapılan ortaya Andrade sahip oldu, topu düzeltip vurmak istedi, savunma çıkardı.

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE