• 07 Mayıs 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    7 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yaptıklarımız bir kenara atılıyor

-AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı “ Rize için çalışıyoruz, ilimize hizmette eksiklik yapmıyoruz, her konuda ilimizin sorunlarıyla ilgilenmemize rağmen haksız eleştiriler alıyoruz. Bu dönemlerde Dünya da yaşananları görüyoruz, halkımız yapılan zamlarla ilgili olarak haklı eleştiriler yapıyor, ancak bu sadece ülkemizin sorunu değil” dedi.

Yaptıklarımız bir kenara atılıyor

Esin BAYRAK

RİZE: AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı Tek Bayrak Gazetesini ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

    Tek Bayrak Gazetesini ilçe Başkanı Burak Ak ve Partililer ile birlikte Ziyaret eden Milletvekili Muhammet Avcı ile Tek Bayrak Gazetesi imtiyaz sahibi Esin Bayrak, Yazı işleri Müdürü Mustafa Bayrak, Çay TV haber müdürü Togay Muradoğlu, İHA muhabiri Hasan Fehmi Demir, DHA Muhabiri Arzu Erbaş gündem hakkında sohbet etti.

      AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı Rize için çalıştıklarını belirterek “ Gece gün demeden ilimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, her projenin arkasında mutlaka varım. Yağlıtaş mahallesinde ikinci etap TOKİ konut evleri yapılacak. Kentsel dönüşüm, Kalkandere TOKİ Konutları, Lojistik üs, tüm projelerde emeğimiz var” dedi.

      Sıkıntılı dönemdeyiz

Dünya da yaşanan birçok sorunun ülkede de yaşandığını belirten Avcı “ Maalesef sıkıntılı bor dönem yaşıyoruz. Esnaf ve STK ziyaretlerimizde sürekli bu konuları konuşuyoruz.  Maalesef bu tür sıkıntılar dünya genelinde yaşanmakta, kimse böyle olmasını istemezdi. Önümüzdeki dönemlerde hükümetin bazı tedbirler alacağını bilmenizi istiyorum, Bazı çalışmalar var ve bu ay sonuna doğru Cumhurbaşkanımız bunları açıklayacak” dedi.

     Gübre fiyatları soruluyor

Halk ziyaretlerinde sürekli gübre fiyatlarının kendisine sorulduğunu belirten Avcı “ Gübre ile ilgili önümüzdeki günlerde bazı tedbirler alınacak, yüzde 30 indirim yapıldı ancak yine yüksek, Çay kanunu ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Bununla ilgili yeni bakan ile görüşmelerimiz oldu, hatta Gübre fiyatları ile ilgili eski bakan ile görüşmüştük ve şimdi yeni bakan ile aynı konuları konuşacağız. Üreticilerimiz için gayretli çalışıyoruz” dedi.

      Sanayi sitesi yerinde olacak

Sanayi sitesi ile ilgili çeşitli söylentilerin ortaya çıktığını belirten Avcı “ Deniz dolgusu ile yeni bir yer istenmekte,  Hükümet sanayi sitesi için kamulaştırma yaptı, burada çalışmalar devam edecek, ikinci bir yer için çalışma yok, bazı kesimler istedi diye sanayi yerinin değişimi söz konusu değil.” Dedi.

     Yaptıklarımız görünmüyor

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı Rize ye yapılan yatırımların küçük yatırımlar olmadığını belirterek “ Salarha tüneli, Lojistik üs, Havalimanı, Şehir Hastanesi, Ovit Tüneli, OSB, TOKİ konutları, Ayder yaylasında çalışmalar, millet bahçesi çalışmaları, yaptığımız tüm çalışmalar görmezden geliniyor. İlimize çok şey kattık ve katmaya devam ediyoruz” dedi.

    

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE