• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yakın dövüşe yakın ilgi

Çayeli ilçesinde açılan 750 metre kare alanda Kick Boks salonu açan Ergün Çakmakçı ve arkadaşları büyük ilgi gördüklerini ve 3 aylık bir sürede 200 dolayında kişinin salona kayıt yaptırdığını söylediler.

Yakın dövüşe yakın ilgi

-Çayeli ilçesi Belediye ye ait 750 metrelik salonda 3 ay önce hizmete giren ve 200 dolayında kişinin kayıt yaptırdığı Kick Boks salonu Dernek Yönetim Kurulu üyesi ve sporcusu Adnan Sofu “ Ergün Çakmakçı gibi bir hocamız var ve başarılarla dolu geçmişe sahip,  Ergün hocamız ile birlikte İlyas Koyuncu ile birlikte iş adamımız Mehmet Yazıcı, Osman Sarıoğlu, kaymakamımız ve Belediyemizin desteği ile Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü Derneğini kurduk ve Siyasilerimiz Hayatı Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Ahmet Temurci” den destekler alarak salonu faaliyete açtık.

        İlgi Büyük

-Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sofu 3 seans halinde salonda spor desteği verdiklerini belirterek “ Minikler dalında çocuklarımızı Telefon ve internet bağımlılığından uzak tutmak istiyoruz, ufak çocuklarımızı spora yöneltmek istedik, Gençler seansımızda ise gençlerimizi madde bağımlılığı ve sokaklardan uzak tutmak istedik, gençlerimizden ilgi yoğun, birde gençlerin üstünde esnaf ve memur kesimi ile orta yaşlarda insanlara ayrı bir seans açtık ve yine büyük ilgi gördük, esnaflarımız ve memur kesimi ile orta yaş ve üstü insanlar spor amaçlı katılımlar sağlıyorlar” dedi.

      Kadına şiddet bayan sayısını artırdı

Son zamanlarda bayanlara karşı işlenen cinayetler ve şiddet olaylarının ardından ilk dönemler 3 ile 5 olan bayan sayısının 25 e yükseldiğini belirten Adnan Sofu “ Bayanların ilgisi gün geçtikçe artıyor, kendilerini savunma sanatını öğrenmek istiyorlar, kendi projelerimiz arasında yer alan Bayanların kendini koruma sanatı olan Kick Boks ta bayanlarımızı ücretsiz olarak eğitmek istiyoruz. Katılmak isteyenler salonumuza gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Son dönemlerdeki cinayetler ülkemizde ayrı bir üzüntü yarattı ve bizlerde bu olaylar üzerine böyle bir karar aldık” dedi.

     Turnuvalara katılıyoruz

3 aylık bir dönemde yoğun çalışmalara başladıklarını belirten Adnan Sofu “ Amacımız uluslararası ve Türkiye şampiyonalarına sporcu katmak, Giresun da yapılan bölgesel şampiyonada 57 kiloda Doğukan Sandıkçı kilosunda şampiyon oldu, yine Trabzon da yapılan turnuvaya 5 sporcu ile katıldık ve burada 5 sporcumuz da birincilikle turnuvadan ayrıldı. Hem yerelde hem de uluslararası şampiyonluklarda başarıyı yakalayarak ilçemizin ve ilimizin sesini Dünya ya duyurma arzusundayız” dedi.

   Tribünde Aileler

Salon içinde Kafeterya bölümü olduğunu belirten Adnan Sofu “ gün veya akşam saatlerinde gelen çocuklarımız veya eşler kafeteryada oturup tribündeki gibi çayını ve kahvesini yudumlarken çocukları veya eşleri spor yapıyor, daha önce düğün salonu olan salonumuzun balkon kısmını yine aileler için Fitnes salonu yapmak için çalışmalarımız var, Sporu ilçemize sevdirmek için gayretlerimiz var” dedi.

 

       

           

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE