• 02 Mayıs 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

YEŞİLÇAY HEDEFE ODAKLANDI

-Yeşilçayspor Kulübü Başkanı İdris Ocak Perşembe akşamı yola gireceklerini belirterek “ Çok iyi hazırlandık, 11 takım ile mücadelemiz olacak, amacımız buradan en iyi sonuç ile dönmek” dedi.

YEŞİLÇAY HEDEFE ODAKLANDI

Turgay AYHAN

--Türkiye gençler futbol şampiyonasına katılmak için Perşembe akşamı Karabük iline gidecek olan Yeşilçayspor kulübü Şenol Birol Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Beyazlı ekip her akşam saatlerinde sürdürdüğü çalışmalarını Çarşamba günü yapacağı idman sonrasında Perşembe akşamı Rize den ayrılarak Karabük iline gidecek.

        12 TAKIM MÜCADELE EDECEK

-Karabük ilinde Üniversite kampüsünde kalacak olan 12 takım 400 kişilik spor kafilesi Cuma günü yapılacak olan kura çekimi sonrasında iki gurup halinde mücadele edecek. Yeşilçayspor Kulübü Başkanı İdris Ocak süreci iyi değerlendirdiklerini belirterek “ Ogün Kutlu hocamızın desteği ile çalışmalarımızı sürdürdük. Şenol Birol tesislerinde yaptığımız hazırlık çalışmalarında iyi hazırlandık” dedi.

        “İYİ HAZIRLANDIK”

Yeşilçay spor kulübü Başkanı İdris Ocak 12 kişilik sporcu kafilesi ve 1 teknik ekip ve iki yönetici ile gideceğimiz Karabük ilinde Cuma günü kura çekimimiz olacak, 12 takımın katılacağı şampiyonada iki gurup halinde mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Bir hafta kadar sürecek olan şampiyonada en iyi derece ile dönmek istiyoruz. Takım olarak çok iyi hazırlandık ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

        “ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİYORUM”

-Bayan futbol takımı 10-13 yaş gurubunda mücadele edecek olan Çocukların iyi hazırlandıklarını belirten Ocak “ Gümüşhane de yaptığımız müsabakalarda iki galibiyet iki mağlubiyet almıştık ve ikinci olarak bir üst tura çıkmıştık. Ordu ilinde yapılan bölge şampiyonasında ise yaptığımız iki karşılaşmayı kazanarak birinci olarak çıktık ve şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandık. Şimdi artık hedefimiz Türkiye şampiyonası ve yaptığımız hazırlıklarda hedefe odaklandık” dedi.

           “ GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR”

-Yeşilçay spor kulübü Başkanı İdris Ocak çeşitli illerden katılan ve bölgelerinde birinci veya ikinci olan takımların katılacağı Türkiye şampiyonasına güçlü takımların olduğunu belirterek “ İstanbul, Kocaeli, Adana, Samsun, Trabzon ve çeşitli illerden katılan takımlar var. Bu takımlar arasından kendi gurubumuzdan öncelikle çıkmak istiyoruz. İlk iki takım arasına girdikten sonra diğer grup liderleri ile maçımız olacak. Tek arzumuz ilimize iyi bir derece yaparak dönmek olacak” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE