• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

UYGUN İLE UYGUN ŞARTLARDA SÖZLEŞME İMZALANDI

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kiran Teknik Direktör Bülent Uygun un boş mukaveleye imza attığını belirterek “ Kulüp olarak Karadeniz Güç Birliğini kurmak istiyoruz, genç yeteneklere şans vereceğiz, TFF nin aldığı karara uyacağız, keşke bu 11 futbolcu yerine 4 e kadar inse” dedi.

UYGUN İLE UYGUN ŞARTLARDA SÖZLEŞME İMZALANDI

- Cumartesi günü yaptığı kongre ile Başkanlığa seçilen Tahir Kiran ve ekibi Çaykur Didi stadyumunda teknik direktör Bülent Uygun ile bir araya gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza attı, Başkan Tahir Kiran Bülent Hoca ile 3 yıllık sözleşmeye imza attıklarını belirterek “ Bizim için sözleşmedeki maddelerin önemi yok, hocamız boş sözleşme imzaladı, elbette biz bunun karşılığını veririz, bizim için önemli olan karşılıklı güvendir, Biz hocamızın arkasında değil yanında yer alacağız, hocamız Türk futbolu için imza attı” dedi.

      İmza atılmadan açıklamayız

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kiran transferler konusunda kesinlikle imza atılmadan açıklama olmayacağını belirterek “ Bazı isimler yazılıp çiziliyor, doğru olanlarda var, yalan olanlarda var, biz kesinlikle futbolcuya imzayı attırmadan açıklama yapmayacağız, bir yabancı oyuncu ile görüştük, anlaştık ardından haber çıkınca fiyat yükseldi, Rize’ye sporcu getirmek zor, alt yapı oluşturmak gerekiyor” dedi.

       Sabır istiyorum

-Günlük başarılar ve başarısızlıklarla taraftarların değerlendirme yapmamasını isteyen Başkan Tahir Kiran “ Transferlerimizde genç yeteneklere ağırlık vereceğiz, belki bu oyuncuları gelişimleri için kiralık vereceğiz, ancak takımı gençleştirip yerli yetenekli oyunculara ağırlık vereceğiz. Alt yapımızı çok daha fazla güçlendireceğiz. Biz buraya öncelikle Karadeniz birliğini kurmak için geldik, taraftarlarımızın el ele birlikte hareket etmek istiyoruz” dedi.

     Transferler olacak

-Salı günü ilk transferin olacağını belirten Başkan Tahir Kiran “ Hocamızın isteği üzerine sol bek oyuncusu takıma katmak istedik. Bugün imzayı atacağımızı düşünüyorum. Takımda bizimle olmak isteyen bizimle yürümek isteyen oyuncular olacak.26 Haziran tarihinde Rizespor da yeni bir sayfa açıldı” dedi.

     TFF kurallarına uyacağız

-TFF nin aldığı 11 yabancı kararına uyacaklarını belirten Başkan Tahir Kiran “ Elbette alınan kararların belli zorlukları var, ancak alınan karar hepimiz için geçerli, bunda düzeltme yapılabilir, keşke 11 yerine 4 yabancı sayısı olsa, bu sayede Türk futbolu gelişir, bugün yerli oyuncu bulmakta takımlar zorlanıyor. Bizler hocamıza güveniyoruz, başkan olarak ben tabelaya bakarım, hesabı hocaya sorarım” dedi.

   Baba ocağındayım

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun Baba ocağında olmaktan mutlu olduğunu belirterek “ Benim için sözleşme maddeleri önemli değil, ben burada genç bir yönetim kadrosu ile çalışacağım, benim için sözleşmenin bir önemi yok, kendi ocağımda başarıyı yakalamak için boş sözleşmeye imza attım, benimkisi gönül sevdalığı, geçtiğimiz sezon taraftarlarımız ile birlikte ligde kaldık, bu sezon en alttan başlayarak güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

       Alt yapıda devrim yapacağız

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun alt yapıda yeni devrimler yapacaklarını belirterek “ Bugüne kadar görmediğiniz bir devrime imza atacağız, transfer görüşmelerimiz devam ediyor, takımda belli oranda sporcularımız var, 15 dolayında sporcumuz takımdan ayrıldı, geri dönmek isteyenler var, Melnjak takımda kalmak istiyor, bu oyuncumuzu kamp döneminde değerlendireceğiz ve performansını göreceğiz” dedi.

        Başarı hepimizin

-Teknik Direktör Bülent Uygun başarı varsa hepimizin diyerek “ Başarısızlık benimdir, 2007 den beri proje üreten hocayım,  TFF ye bu projemi sundum, şimdi ise 8 oyuncu sahada, 6 si yedekte bekleyecek, bu doğru değil, hangisini oynatacaksın, oynamayan oynayanın aklını çalar ise bunu sözleşme gereği gönderemezsin, alt yapıya önem vermemiz gerekiyor, ben bununla ilgili yaptığım projeyi sunmuştum, şimdi ise Avrupa kupalarında aldığımız sonuçlar ortada” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE