• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Tabut açıldı iddiası

-Burak Genç in virüsten ölümünden sonra tabutun açıldığı iddia edilirken aynı aileden 12 kişinin korona virüse yakalandığı ve aynı aileden 6 kişinin hayatını kaybettiği söyleniyor.

Tabut açıldı iddiası

    HABER MERKEZİ

GÜNEYSÜ: Rize'de 1 ayda aynı aileden 6 kişinin korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından ilk vaka olan Burak Genç'in tabutunun açıldığı ve sonrasında korana virüs testi pozitif çıkan 12 kişinin de orada olduğu iddia edildi.

Burak Genç, 1 ay önce yaşadığı İstanbul'da yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 24 yaşındaki gencin cenazesi memleketi Güneysu'nun Gürgen köyünde toprağa verildi. Genç'in ardından ise korona virüs tedavi gören 49 yaşındaki babası Muhammet Genç'te oğlundan 4 gün sonra hayatını kaybederek Gürgen köyünde hemen oğlunun yanına defnedilirken Muhammet Genç'in 53 yaşındaki ağabeyi İbrahim Genç ise 4 Aralık'ta hayatını kaybederek kardeşi ve yeğeninin hemen yanına defnedildi.

     VİRÜS AİLEYİ SARDI

Öte yandan Burak Genç'in cenazesine katılan yakınlarından da 12 kişinin Kovid-19 testi pozitif çık ve zaman kaybetmeden tedavilerine başlandı. Cenazede Kovid-19'a yakalanan 12 kişiden biri olan 36 yaşındaki Bünyamin Genç de 1 Aralık günü hayatını kaybederken hastanede tedavisi süren ve oğlunun hastalığı kendisinden gizlenen babası 58 yaşındaki Ali Genç 'te 11 Aralık tarihinde Kovid-19 hastalığına yenik düştü. Ağabeyi Ali Genç'i 11 Aralık tarihinde kaybeden 53 yaşındaki Fatma Duman ise 17 Aralık'ta hayatını kaybetti. 1 ay içerisinde aynı aileden 6 kişi Kovid-19 nedeniyle toprağa verilirken Fatma Duman'ın kız kardeşi Aysel Peçe'nin ise İstanbul'da bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altında olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

       TABUT AÇILDI İDDİASI

Öte yandan Burak Genç'in vefatından sonra tabutunun açıldığı ve sonrasında korana virüs testi pozitif çıkan 12 kişinin ise Genç'in tabutunun açıldığı sırada orada olduğu iddia edildi. Hem komşuları hem de dün toprağa verilen Fatma Duman'ın akrabası olan Mevlüt Duman ise iddiaları kendisinin de duyduğunu dile getirerek "Torunu vefat etmişti oradan hastalık mı ne bulaştıysa burada hastanede yattı. 14 gün üzerine dün sabah kendisini kaybettik. 1 aileden 6 kişi hayatını kaybetmiş oldu. Burak Genç vefat ettiğinde tabutun açıldığını duyduk. Aslı astarı var mı bilmiyoruz. Komşularımız öyle söyledi ama biz görmedik tabi ki. 1 tane daha hastamız var, onun da durumu ağır. İstanbul'da tedavi görüyor. Fatma Duman'ın kız kardeşi" ifadelerini kullandı.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE