• 20 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

TOPALOĞLU YENİDEN İLÇE BAŞKANI

-Tek Gıda İş Sendikası salonunda yapılan CHP Merkez ilçe başkanlığı seçiminde yeniden ilçe başkanı olan Necatı Topaloğlu “Üyeliklerimizde yüzde 40 oranında artış oldu. Genel seçimlerde 351 sadıkta asıl görevli ve müşahitler, bina ve kat sorumluları ayrıca hukuksal konular için 18 Avukatımızı görevlendirdik. İlçe seçim kuruluna 1 asıl, 1 yedek olmak üzere 2 yöneticimizi görevlendirdik” dedi.

TOPALOĞLU YENİDEN İLÇE BAŞKANI

      Kenan AKYÜZ

RİZE: Rize merkez CHP ilçe başkanlığı seçimi partililerin katılımı ile Tek Gıda İş Sendikası salonunda yapıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, ilk olarak divan seçimi yapıldı.  Divan başkanlığına CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı yaptı.

     “ENFLASYON ALTINDA EZİLİYORUZ”

Divan başkanlığına seçilen CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı yaptığı konuşmada, ‘’Artık Rize’nin sorunlarını kürsüden, ekrandan önergeyle veya soruşturmayla her bir şekilde takip eden artık bir yol arkadaşları var. Çayla ilgili seçim öncesinde söylediğimiz noktaya gelindi, seçim öncesinde 19 lira bandında seyreden döviz, bugün 30 liraya dayandı yani çayın 11.30 olan yaş çay bedeli 6 TL’ye geriledi. Çayın satın alma birimi düşerken üreticinin, emeklinin, öğrencinin, işçinin, çalışanın üzerine 1.9 trilyonluk bir ek bütçe ile yük getirirken yüksek enflasyon altında ezilmeye devam ediyoruz. Biz seçim öncesinde biliyor, bunları öngörüyor ve halkımıza anlatıyor idik şimdi teyit olmuş oldu.’’ Dedi.

       TOPALOĞLU TEK ADAY ÇIKTI

Kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Necatı Topaloğlu, güven tazeleyerek yeniden CHP Rize Merkez ilçe Başkanlığı’na seçildi.

Yaptığı konuşmada, Cumhuriyet değerlerine gönül veren devrim ilkelerini sonuna kadar savunmaya kararlı Cumhuriyet Halk partisidir.

Başkan Necati Topaloğlu, ‘’37’inci olağan kongremizde hedeflemiş olduğumuz mahalle, köy temsilciliklerimizi oluşturduk., Üyeliklerimizde yüzde 40 oranında artış oldu. Genel seçimlerde 351 sadıkta asıl görevli ve müşahitler, bina ve kat sorumluları ayrıca hukuksal konular için 18 Avukatımızı görevlendirdik. İlçe seçim kuruluna 1 asıl, 1 yedek olmak üzere 2 yöneticimizi görevlendirdik. Arkadaşlarımızla birlikte destek amaçlı ziyaretlerde bulunduk.’’ Diye konuştu.

     “ 46 YIL SONRA VEKİL ÇIKARDIK”

Topaloğlu, ‘’Yapılacak olan erken ya da zamanında Genel seçimlerde Rize’mizden en az bir milletvekili sözümüzü tutarak 46 yıl gibi uzun bir aradan sonra Rize’mizden bir milletvekili çıkarmanın sevincini hep birlikte yaşamaktayız. Hedefimiz partimizi büyütmek olduğunu onu ileriye taşımak için mücadele ettiğimizi tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

Kongreye, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Belediye-İş Sendikası Rize-Artvin Şubesi Başkanı Yaşar Kaspar, Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Remzi Güzel, CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kanbur, CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Piyadeoğlu, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanları, İl-İlçe Yönetim Kurul Üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Topaloğlu’nun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Elif Akarsu Fil, Gökhan Apaydın, Süleyman Ateş, Elif Ayyıldız Semiz, Kazım Beşikçi, Recep Demirtaş, Mahmut Doğan, Cenk Erhumuna, Devrim Güzel, Şafak Kalcıoğlu, Emin Ali Kalcıoğlu, Ziya Karakaş, Yücel Köksal, Şenay Memişoğlu, Kahraman Özkul, İbrahim Yaman'dan oluştu.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE