• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU YAŞANIYOR

-Başkan Tahir Kiran ise takımın toparlanması gerektiğini belirterek “ Önümüzde Galatasaray maçı var bu maçı kazanmak zorundayız, yeni teknik ekibimize güveniyoruz, devre arasında stoper ve hocamızın isteği doğrultusunda takviyelerimiz olacak” dedi. -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “ 6 Hafta kazanamayan bir takımın psikolojisi ile sahaya çıktık, Başakşehir karşısında psikolojimize yenik düştük, bu takımı ayağa kaldıracak hamlelerimiz olacak, alacağımız bir maç bizi moral olarak zirveye taşıyacaktır” dedi.

TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU YAŞANIYOR

-Süper ligde tarih boyuncu çıktığı 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet almayan Çaykur Rizespor 2019-2020 sezonunda 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 6 gol atmış, 11 gol yemiş ve 8 puan ile 14 üncü sırada yer alırken önceki sezon ise 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 10 gol atmış, kalesine 8 gol görmüş ve 5 inci sırada yer alıyordu. Bu sezon 7 karşılaşmada bir beraberlik alarak kalesine 16 gol gördü.

       Tarihi başarısızlığı yaşıyoruz

-Çaykur Rizespor lige Beşiktaş mağlubiyeti ile başlaması ile birlikte kendi sahasında oynadığı ikinci karşılaşmadan aldığı beraberlik sonrasında galibiyet alamayan ve gittikçe kötü sonuçlar almaya başlayan Çaykur Rizespor son olarak kendi sahasında Altay karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında Bülent Uygun ile yollarını ayırdı. Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya varan Çaykur Rizespor çıktığı Başakşehir karşısında ise 3-0 mağlubiyet ile Rizespor tarihinin en kötü sezonunu yaşamış oldu.

       Bir çıkış yetecek

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kiran alınan kötü sonuçların mutlaka çıkışı olacağını belirterek “ İyi bir ekip kurduk ancak kötü başladık, aldığımız kötü sonuçlar elbette bizleri de mutsuz ediyor. Yeni teknik ekibimiz ile birlikte mutlaka çıkış yakalamalıyız, önümüzde Galatasaray maçı var, bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz, yeni teknik ekibimizin bunu başaracağına inanıyorum, elbette alınan sonuçlar bizi mutlu etmiyor, devre arasında mutlaka takviyeler yapacağız, bir stoper almayı düşünüyoruz, yeni teknik ekibimizin isteği doğrultusunda takviyelerimiz olacak” dedi.

         Galibiyete ihtiyacımız var

-Çaykur Rizespor un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Başakşehir karşısına galibiyet veya beraberlik için çıktıklarını belirterek “ Moral yükleyeceğimiz bir maçtı, maçın başında istediğimiz şeyleri uyguladık, maalesef talihsiz bir gol yedik , 6 haftadır kazanamayan bir takımın psikolojisi o an kırılıyor, ikinci yarı başında yediğimiz gol ile direncimiz çabuk çöktü” dedi.

      Galibiyet bize yetecek

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın başında yakalanan pozisyonun gol ile sonuçlanması ile Başakşehir in aynı duruma düşmesinin söz konusu olabileceğini belirterek “ Maalesef olmadı, ligde galibiyet alamama psikoloji kötü sonuçların gelmesine neden oluyor, hem fizik hem de mental olarak iyi duruma gelmek zorundayız, Oyunculara sahip çıkıp bu takımı ayağa kaldıracağız” dedi.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE