• 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Serimiz sürmeli

-Takım savunmasını iyi yapan takımın maç kazandığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Şu an savunmamız iyi, yeni oyuncular takıma kattık ve bunların uyum süreci var, iyi bir takıma sahibiz, kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz” dedi.

Serimiz sürmeli

-Sivas deplasmanından 1 puan ile dönen yeşil mavililer hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde Teknik Direktör İsmail Kartal saha kenarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör İsmail Kartal kupa maçından haksız yere elendiklerini belirterek “ Galatasaray ile oynadığımız kupa maçında çok iyi mücadele ettik, Tartışmalı pozisyonlarla elendik, bunu tüm kamuoyu biliyor” dedi.

       Sivas tan 3 puan ile dönebilirdik

-Sivas maçına iyi başladıklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Seçtiğimiz stratejik planı uyguladık ve karşılaşmanın ilk yarısında oyun düzenini bozmadık, ikinci yarıya erken gol bulduk ve golden sonra girdiğimiz pozisyonlarda pas hataları yapmazsa idik ikinci golü bulabilirdik, çok iyi götürdüğümüz maçı uzatma dakikalarının sonunda yediğimiz gol ile 3 puandan olduk, kazanacağımız maçtan bir puan aldık” dedi.

            Neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz

-Beşiktaş in çıkış aradığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Teknik direktör değişikliğine gitti, Sergen Yalçın ile anlaşacağı konusunda duyum var, Göztepe maçında bazı oyuncuları yoktu, hangi kadro ile karşımıza çıkacak bilmiyoruz. Kan değişikliği ile her takım çıkış için mücadele eder, son oynadıkları Göztepe maçının tekrarını istiyorlar. Kural hatası olduğu söyleniyor. Bizim neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz, hangi kadro ile sahaya çıkacaklar ona göre tedbirlerimizi alacağız, şu an hiçbir şey belli değil, biz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

                Bazı maçlarda canımız yandı

-Cumartesi oynanacak olan Beşiktaş maçının orta hakeminin Ümit Öztürk olması nedeniyle hakemler konusunda sorulan soruya ise “ Hakemlerden canımız yandı, takım olarak sahada elimizden geleni yapıyoruz. Hakemlerden isteğimiz gördüklerini uygulasınlar, her takıma karşı eşit olsunlar, takım olarak bizim tek istediğimiz bu, kimseye ayrıcalık istemiyoruz” dedi.

             Takım savunması önemli

-Takım savunmasını iyi yapan takımların maç kazandığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Daha önce Fenerbahçe de birlikte çalıştığı yabancı teknik direktörü örnek göstererek “ Şampiyon oldular, hoca ile aram iyi ve kendisini aradım, şampiyonluğun sırrı nerede diye sordum, bana takım savunmasını iyi yaparsan, gol yemezsen şampiyon olursun, önemli olan takım savunmasını iyi yapmak, şu an takım savunmasını iyi yapıyoruz, yeni aldığımız oyuncuların uyum sorununun çözülmesi ile çok daha iyi olacağız” dedi.

          Görüştüğümüz oyuncular var

-Takıma bir veya iki oyuncu katmak istediklerini belirten Teknik direktör İsmail Kartal “ Görüştüğümüz 3 oyuncu var, Tunay Torun, Alper Potuk ve İlhan Tepe, bu oyuncular ile temasımız devam ediyor, sportif direktörümüz görüşmelerini sürdürüyor, bu oyunculardan ikisini kadromuza katmak istiyoruz, daha önce bir yabancı oyuncu ile görüştük ve bitme aşamasındayken kulübü vaz geçti, şimdi 2 yerli oyuncu daha takıma katmak için çalışmalarımız var” dedi.

        Marko tek çalışıyor

-Takımda 15 yabancı sporcu bulunduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Marko”nun sözleşmesini sezon sonuna kadar karşılıklı fesih ettik, şu an kendi çalışmalarını sürdürüyor, bunun dışında Barış i verdik, takımda 6 aydır bizimle birlikte çalışan alt yapı oyuncularımız ile konuştuk ve onların maç oynayarak kendilerini geliştirmesini istedik ve kendilerine kulüp bulmalarını söyledik, gerekli kolaylığı göstereceğimizi söyledik. Başka takımlarda oynayarak ancak kendilerini geliştirebilirler, sezon sonunda durumlarına bakarak onarı yine değerlendirebiliriz, kadroya girebilmeleri için kendilerini geliştirmeleri gerekiyor” dedi.

      Oğulcan ve Melnjak ın kalmasını isterim

Sezon sonu Oğulcan Çağlayan ile Melnjak in sözleşmelerinin biteceğini belirten teknik Direktör İsmail Kartal “ Her iki oyuncu da takım için yararlı, bu oyuncular ile sportif direktörümüz görüşmelerini sürdürüyor. Bu iki oyuncunun takımda kalmasını isterim, elbette karar kendilerinin ve kendi kararlarını kendileri verecek” dedi.

       Başkan iyi niyetli

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal “ Başkan Hasan Kartal in ödül alması konusunda ise “ Kendisi ile soy isim benzerliğimiz var, birçok kulüp başkanı ile çalıştım. Çok iyi niyetli, dürüst ve sabırlı bir insan. Kendisi ile çalıştığım için mutluyum, sezon sonu mukavelem bitiyor ve mukavele uzatmak için teklif geldi, ben de süre istedim” dedi.

   

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE