• 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    6 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Şehit ailelerine övünç madalyası

- Vali Erdoğan Bektaş burada yaptığı konuşmada, bizler millet olarak tarih boyunca büyük savaşlar yaptık ve bu savaşlardan mutlak galibiyetlerle çıktık. alınan zaferler, kazanılan savaşlar yurdumuza yönelik dış güçlere karşı yapılmış ve mutlak galibiyetle sonuçlandırmışlardır dedi.

Şehit ailelerine övünç madalyası

 RİZE  - Rize Valiliği  tarafından düzenlenen törenle Cumhurbaşkanlığı'nca şehit aileleri için gönderilen 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratları' sahiplerine takdim edildi.  

  Rize Valiliği Ayder toplantı salonunda   düzenlenen törene, Rize Valisi Erdoğan Bektaş , Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,  ve Şehit Aileleri katıldı. madalyalar Vali Erdoğan Bektaş tarafından sahiplerine taktım edildi. Şuayip Seferoğlu'nun madalyasını kızı Nilüfer Seferoğlu, Uğur Korkmaz'ın madalyasını Babası Yılmaz Korkmaz, Şehit polis Resul Morgi'lin madalyasını Annesi Zekiye Morgil, 15 Gazileri Kemal Yıldız ve Muharrem Kazancı kendi madalya ve beratlarını kendileri aldı.

  Vali Bektaş:'' hiç bir güç bu milleti yıkamaz''

  Vali Erdoğan Bektaş burada yaptığı konuşmada, bizler millet olarak tarih boyunca büyük savaşlar yaptık ve bu savaşlardan mutlak galibiyetlerle çıktık. alınan zaferler, kazanılan savaşlar yurdumuza yönelik dış güçlere karşı yapılmış ve mutlak galibiyetle sonuçlandırılmışlardır. yakın tarihimize bakıldığında bir 15 temmuz darbe girişimi ile ülkemiz karşı karşıya kalmış ancak milletimizin dik duruşu sayesinde gereken cevap hain güçlere karşı verilmiştir. bu doğrultuda şuan sınırlarımızda bazı oyunlar oynanmakta ve kesinlikle millet olarak müsaade edilmeyeceği aşikar olarak gözlenmektedir ayrıca genelde bakıldığında bu coğrafyaya sahip olmak isteyen ve gözü olan bazı dış güçler başımıza bu sıkıntıları açmaya çalışıyorlar fakat görüldüğü üzere başarılı olamayacaklardır'' ifadesini kullandı.

  öte yandan 15 temmuz hain darbe girişimi sonucu şehit özel harekatçı polis Şuayip Seferoğlu'nun kızı Nilüfer sefer oğlu yaptığı açıklamada,'' bu beratı almakla çok mutlu olduk Babamla gurur duyuyorum çünkü gittiği yeri biliyorum'' ifadesini kullandı. eşi Yıldız Seferoğlu ise, ben eşimle her zaman gurur duydum şuan bu madalyayı onun için aldık . Allah Devletimize ve bu millete böyle acılar yaşatmasın onlar milleti ve devleti için şahadet şerbeti içtiler ne  mutlu bizlere'' dedi.

  Baba Yılmaz Korkmaz:'' çok mutluyum bu  berat oğlumun evlilik cüzdanı''

  Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan er, 20 yaşındaki Uğur Korkmaz'ın Babası Yılmaz Korkmaz, Allah devletimize güç versin şu anda oğlumun evlilik cüzdanını aldım benden daha mutlusu yok'' Şeklinde konuştu.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE