• 02 Mayıs 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

SÖZÜNÜ TUT REİS

-15 Temmuz darbe girişimi sonrasında idam cezasını halka soracağını söyleyen ve referandumdan çıkar ise onaylayacağını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan in aradan geçen 6 yıla rağmen sözünün arkasında durmaması FETO nun yeniden yapılanmaya yönelik çalışmalarını artırmakta.

SÖZÜNÜ TUT REİS

         Mustafa BAYRAK (Özel Haberi)

RİZE: Bugün 6 inci yılını şehit ve gazilerimizi anarak kutlayacağımız FETO darbe girişiminin ardından verilen ve verilmesi düşünülen cezalar halkı memnun etmedi.

      Unutmadık, unutmayacağız fazla geriye gitmeye gerek yok, o gün doğan çocuklar bugün 6 yaşında ve henüz ilkokula başladılar. Dün gibi, Belki Rize de etkisi hiç olmadı, ancak büyük şehirlerimizde yaşananları ekranlardan izledik.

     Cumhurbaşkanının TV ekranına cep telefonu ile bağlanması ile halkı sokağa çağırmasının ardından milyonlarca insan sokaklara çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan in sesine kulak verdiler, onun için, demokrasi için şehit oldular, kimisi de Gazı olarak belli organlarını kaybetti.

         Sarhoşlar bile demokrasi dedi
15 Temmuz 2016 gecesi de darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Vatan dedik, bayrak dedik can dedik meydanlara koştuk. Bu koşuda sağcısı, solcusu, toplumun bazı kesimlerinin dışlayıp sarhoş dediği insanlar da yanımızda idi. Milletimiz tankların önüne gövdesini koydu. Peki, bu kenetlenmeden  biz ders çıkarabildik mi?,

    Tam temizlik

Siyasetin içinde bulunan ve halen aramızda olan çok sayıda geçmişi bozuk FETO sempatizanı bulunduğu belirtilmekte.

      O geceyi unutmak mümkün mü?, asla değil, ancak unutanlara hatırlatmak gerek, Cumhurbaşkanının bir sözü ile sokağa dökülen milyonlarca insan tankların altına kalıp, FETO kurşunları ile hayatlarını kaybetti. Bu insanlar Neden öldü?

     248 insanımızı kaybettiğimiz darbe gecesinde 2196 insanımız demokrasi ve darbeye karşı direnirken yaralandı. Birçok insan sakat kaldı, birçok insan psikolojik olarak etkilendi. İçimizdeki hainler belki emeline ulaşamadı ancak gelecekte ulaşamayacaklarının hiçbir garantisi yok.

          Meydanda söz verildi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında geldiği Rize de Cumhuriyet meydanında söz verdi, Erdoğan konuşmasında “ İdam cezası için sandık kuracağız ve halkımız çoğunlukla idamı onaylar ise altına imzamı atarım” demişti. Aradan geçen 6 yıla rağmen henüz bir adım atılmadı.

       Vergilerimiz onlara gidiyor

Emekli, işçi, üretici, memur ve tüm çalışanlardan yapılan kesintiler ile vergi mükelleflerinden alınan vergiler cezaevlerinde bulunan FETO cu zihniyete aş olarak gidiyor. Cumhurbaşkanının ülkeyi bölmek parçalamak isteyen gerek FETO gerekse diğer terör örgütlerine karşı idam cezası getirmesi bekleniyor.

        Aylarca meydanlarda nöbet tutuldu

Feto darbe girişimi sonrasında milyonlarca insan ülkenin her bölgesinde nöbet tutarak, Cumhurbaşkanının sözüne itaat ederek nöbet tutarken, vatandaşlarda verilen sözün yerine getirilmesini istiyor.

     

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE