• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ŞAVŞAT AK PARTİ STK LARLA BULUŞTU

AK PARTİ STK LAR İLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

ŞAVŞAT AK PARTİ STK LARLA BULUŞTU

NURBAY USTA  -ARTVİN

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve AK Parti Şavşat belediye başkan adayı Durmuş  Aydın ilçede faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ile iftar sofrasında bir araya geldiler.

AK Parti ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik ile Şavşat ilçesine en güzel hizmeti alabilme konulara konuşuldu.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası Şavşat Ak Parti ilçe başkanı Cemal Aydın yapmış olduğu konuşmada Ramazan’ın ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek üst düzey katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İftar yemeğine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Ak Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın, Ak Parti Şavşat Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Sedat Demir, Şavşat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri adayları, Partinin Kadın Kolları ve Gençlik kolları katıldı.

Yapılan dualar ile açılan oruç sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı bir konuşma yaparak, Belediye Başkan adayı Durmuş Aydın’ın bu ilçenin sorunlarını çözecek aday olduğuna dikkat çekerek seçilmesi için birlik beraberlik içerisinde destek olunmasını istedi.

Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın’ da yapmış olduğu konuşmada belediyecilikten geldiğini ve Sivil Toplum Kuruluşlarında da başkanlık düzeyinde görevler yaptığını ifade etti.

Durmuş Aydın bu ilçe için mutlaka ve ivedilikle yapılması gereken işleri kısa vadede ve uzun vade  olarak belirledik. Bu ilçenin yönetimini ortak akılla sizlerle istişare ederek yapılmasının güzel sonuçlar çıkaracağına dikkat çekerek projelerini anlattı.

Durmuş Aydın; “ Şavşat ilçemizin çok önemli birikmiş sorunları var. Belediye hizmet binasından otopark , ilçe içerisinde ve mahalle yollarındaki sorunlara kadar, gençlerin işsizliğinden yaşlara yapılacak olan bakım hizmetlerine veyahut hatta köylerdeki cenaze hizmetleri ne kadar bir an önce çözülmesi gereken sorunları var. Bu sorunları çözmek güçlü bir belediyenin işidir. Şavşat Belediyesi bütçesine gelir ve gider dağılımına bakıldığı zaman gerçekten ekonomik sıkıntılar çeken bir belediye olduğunu görüyoruz. bu kadar birikmiş torunları çözebilmek için dört yıl daha iktidarda olan ak Parti  hükümetine, Sayın Faruk Çelik gibi her tarafa sözü geçebilen bir bakanımız, milletvekilimize, ayrıca Artvin’in her türlü sorununu yıllarca kucaklayan Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla gibi değerlerimize ihtiyacımız var. Ayrıca benim iş dünyasındaki önemli çevrem ve 250 bin nüfuslu İnegöl ilçemizdeki belediyecilik tecrübelerimle birlikte bu ülkenin sorunlarına kucaklayabilecek ve bu sorunları çözebilecek azim ve kararlılıktayım. Bunu bu ülkedeki sivil toplum kuruluşları ve ilçe halkının memleket sevdası ile bir araya getirdiğimizde 20 bin nüfusa göre planlanan bir şehir ortaya çıkarmamız çok kolay olacaktır. Hep birlikte el ele gönül gönüle Şavşat Belediyesinin kapılarını herkese açık bir şekilde ortaya koyacağımız projelerle hem ilçenin gençlerine kadınlarına iş imkanları ortaya çıkaracağı hem de Şavşat‘ın marka değerine marka katacağız. İlçenin sorunlarını çözmede Ak Parti iktidarının ayrıca Sayın Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla beyin büyük desteklerini her zaman yanında hissetmiş olmamız bu sorunların çözümünde bizlere büyük bir kolaylık sağlayacaktır” dedi.

Ak Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın’ da yapmış olduğu kapanış için konuşmada bu seçimi almak için düzenli bir çalışma içerisinde olduklarını ilçenin sorunlarını çözebilecek bir aday ile yola çıkmış olmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek bütün katılımcılara teşekkür etti.

Samimi bir havada afiyetle yenilen iftar yemeği sonrası hatıra fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE