• 06 Kasım 2025 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    6 Kasım 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

SAHNEDEN SAHAYA

-Rize’de devam eden Masterler ve Veteranlar futbol müsabakalarına iki sanatçı dahil oldu.

SAHNEDEN SAHAYA

   Kenan Akyüz

Rize’de geleneksel hale gelen Masterler ve Veteranlar futbol müsabakalarına iki sahne ismi de dahil edildi.

    Masterler Euro ligi organizasyonun kapsamında iki sahne sanatçısı da katıldı. Sanat camiasında yer alan Sami Bilgin ve Avni Çelik sahnenin yanı sıra Sahalara da yerini aldı.

    İki şarkıcı yeniden futbol oynamaya başlamak bizim için çok heyecanlı ve gurur verici, gençlik yıllarımızda yaşadığımız atmosferi çok özlemiştik. Rize Masterler ve Veteranlar spor kulübünden bizlere böyle bir teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettik. Bizim amacımız spor içinde olmak, arkadaşlarımızla birlikte sosyalleşmek ve spor tutkusunu bizim yaştaki herkese aşılamak olacaktır. iki yıldız Sağlıklı bir yaşlanma için herkesi spor yapmaya davet ediyoruz, diyerek sözlerini sonlandırdılar.

Rize Masterler ve Veteranlar spor kulübü ikinci hafta sonunda iki galibiyet alarak lige hızlı bir giriş yaptı. 6 puanla averaj farkıyla 2. Sırada yer alan takım. Üçüncü hafta müsabakasında Ardeşen 1953 masterler takımıyla karışılacak.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE