• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor serisini sürdürmek istiyor

Cumartesi günü saat 16 da kendi sahasında Fatih Karagümrük ile 32 ikinci hafta maçında karşılaşacak olan Yeşil Mavililer Antalya kampının ardından kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor, Çaykur Rizespor- Fatih Karagümrük maçını Ümit Öztürk yönetecek.

Rizespor serisini sürdürmek istiyor

-Süper ligin 32 inci haftası Cumartesi günü Kayserispor- Göztepe maçı ile start alıyor, aynı gün içinde oynanacak olan 4 karşılaşma ile Pazar günü oynanacak olan 5 karşılaşmanın ardından Pazartesi günü oynanacak tek maç sonrasında 32 hafta karşılaşmaları tamamlanacak, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın tamamlanması ile takımlar yeniden zorlu karşılaşmalarda karşı karşıya gelecek.

      MİLLİ MAÇ ARASI DÜŞÜNDÜRDÜ

-Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen bazı takımlarda teknik direktör değişikliği yapılırken, bazı takımlar ise kendi değerlendirmesini yaptı. Ligin bitimine 11 hafta kala alt sıralardan kurtulmak isteyen birçok takım rakip analizlerine giderken, üst sıralarda yer alan ve şampiyonluk yarışında olan takımlar ise eksiklerini ve hatalarını gidermeye çalıştı.

     RİZE MORALLI GİRDİ

-Son iki haftasını galibiyetle tamamlayarak ligin ikinci yarısında aldığı iki galibiyet ile 34 puana çıkan Çaykur Rizespor ligin ilk yarısında aldığı 28 puanın üstüne ilk kez 6 puan ekleyerek Milli maç arasına girdi. Yeni teknik direktör Bülent Uygun ile galibiyetlere başlayan Çaykur Rizespor milli maçlar nedeniyle Antalya Belek te girdiği kamp çalışmalarını tamamlayarak hafta sonu oynayacağı Karagümrük maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

     MİLLİLER DÖNÜŞ YOLUNDA

-Antalya kampına katılamayan ve milli takımlarına giden Gökhan Akkan, Yassine Meriah, Talbi ve Melnjak in bugün takım ile birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Yeşil mavili ekipte genç kaleci Zafer ile orta saha oyuncusu Donsah sakatlıkları nedeniyle takımın kampına katılamamıştı. Rizespor da uzun süredir sakatlığı süren Lucky Remy ise Antalya kampında takım ile birlikte çalışmalara katılarak uzun aradan sonra takım ile çalıştı.

      ÖZTÜRK YÖNETECEK

-32 Hafta karşılaşmasında kendi sahasında Fatih Karagümrük ile saat 16 ta Cumartesi günü karşılaşacak olan Yeşil Mavililerin maçını süper lig hakemlerinden Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Kamil Çetin ve Burak Pakkan hakem dörtlüsü yönetecek.

     HAFTANIN MAÇLARI

-Cumartesi günü başlayacak olan 32 inci hafta karşılaşmalarında Ligde alt sıralarda bulunan Kayserispor kendi sahasında Göztepe ile açılış maçını yapacak. Saat 16 da ise iki karşılaşma oynanacak. Çaykur Rizespor- Fatih Karagümrük, Sivasspor- Trabzonspor ile gündüz bölümünde karşılaşırken, Akşam saatinde ise Hatayspor kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek, Pazar günü ise gündüz bölümünde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmalarda Erzurumspor- Konyaspor, Ankaragücü- Antalya, Alanyaspor- Gençlerbirliği, Başakşehir- Malatya ve Kasımpaşa-Beşiktaş maçları ile Pazar günü sona erecek, Pazartesi günü ise Fenerbahçe ligde son sırada bulunan Denizlispor ile karşı karşıya gelecek, bu haftayı BAY geçecek olan takım ise Gaziantepspor.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE