• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor kendine güveniyor

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada “Alanya maçında aldığımız sonucun devamını getiren bir oyun bir anlayışla beraber hak ettiğimiz bir sonuçla, iyi bir galibiyetle veya iyi bir sonuçla buraya dönmeyi arzuluyoruz” dedi.

Rizespor kendine güveniyor

-Her geçen hafta takımın daha da iyiye gittiğini dile getiren Hamzaoğlu “Konyaspor gerçekten bu sezon iyi bir performans ortaya koydu, koymaya da devam ediyor. İstikrarlı bir kadro, disiplinli bir takım, yetenekli oyuncular ve sonuca giden futbol ile şuandaki yerlerini de hak ediyorlar. Bizde geldiğimizden beri her hafta üstüne koyarak devam ediyoruz, takım kendisini daha da kendini hissettirmeye başladı. Yine bu maçta da takım bütünlüğüne ihtiyacımız olacak, hep beraber hareket etmeye ihtiyacımız olacak. Hem rakibimizin pozitif yönlerini güçlü yönlerini önlemeye çalışacağız hem de takibi her takımın zaafı olduğu gibi Konyaspor’un da zaafları var, bunlardan da faydalanmaya çalışacağız” dedi.

     Erzurum maçında eksikleri olanlar oynadı

Erzurumspor ile oynadıkları hazırlık maçının kendilerini görme açısından değerli olduğunu kaydeden Hamzaoğlu “Maçtan memnunum ama tabi oyunu zaten maç eksiği olan oyuncularla oynadık bu eksiği tamamlamak için aldığımız bir maçtı bu hazırlık maçı, eksiğimizin olduğu da çok net bir şekilde kendini gösterdi ama tatbiki bu tür maçlarla kupa maçlarıyla beraber bu arkadaşlarımızın da maç eksiğini, kondisyonunu toparlamaya çalışacağız. Herkes için olumlu oldu aslında bu maç, Erzurum için de bizim için de oyuncularımız içinde. Nelerimiz eksik nelerimizi tamamlamamız gerekiyor bunları aha net gördük, zaten bildiğimiz gördüğümüz şeylerdi ama en azından bunu hepimiz gördük bundan dolayı da o maçın yani sonucu zaten ben hep ikinci planda tutarım bu tür maçlarda bu maçın bize faydası olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

      Başkan ile durum değerlendirmesi yaptık

Kulüp Başkanı Tahir Kıran ile yaptıkları toplantı hakkında bilgi veren Hamzaoğlu, ligin ilk yarısında kalan 7 maça odaklandıklarını dile getirerek “Başkanla beraber. Hem bugünümüzle ilgili hem gelecekle ilgili neler yapabiliriz neleri daha iyi duruma getirebiliriz bunları konuştuk. Tabi ki şu an ki görüntüye göre devre arasında bir şeyler yapmamız gerekir mi gerekmez mi bunları da konuştuk. Bir yandan tabi o çalışmaları sürdürürken bir yandan da şu karara vardık, evet elimizde her gün gelişen bir kadro var iyi bir takımımız var iyi mücadele ediyoruz şu an da yedi maçımız daha var. Devre arasına kadar da tamamen bu maçlara odaklanmayı tabi ki bir taraftan eksiklerimize yönelik çalışmaları sürdüreceğiz ama tamamen bu önümüzdeki 7 maça odaklanmayı ve buradan toplaya bildiğimiz kadar puan toplamayı öncelik haline getirdik. Buna odaklanmış durumdayız şu an da tamamen düşüncemiz bu ve bunun ilk etabı olan Konyaspor maçı tamamen buna konsantre olmuş durumdayız ve devam ediyoruz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE