• 04 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    4 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizeli Gazeteciler toplandı

DHA Trabzon Bölge Müdürlüğü`ne atanan Muhammet Kaçar ile Rize Muhabirliği görevine getirilen Aytekin Kalender onuruna Rize 53 Gazeteciler Cemiyeti yemek verdi.

Rizeli Gazeteciler toplandı

Türkiye’nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan biri olan Doğan Haber Ajansı'nda (DHA), 17 yıldır sürdürdüğü Rize Muhabirliği görevinden kısa bir süre önce DHA Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne atanan Muhammet Kaçar ile DHA Rize Muhabirliği görevine getirilen Aytekin Kalender onuruna Rize 53 Gazeteciler Cemiyeti, Yakamoz restoranda yemek verdi. Yemeğe,  Rize Valisi Erdoğan Bektaş, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağ, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  Başkanı Güven Aksoy, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Enes Büyük, Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamit Suyabatmaz, Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vekili, Mahalli İdareler İl Müdürü Muhammed Kalyoncu, Rize 53 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak, Sunucu-Organizatör Necati Selvitop ile Rize'deki kamu kurum ve kuruluşlarının basın yayın temsilcileri ile gazeteciler katıldı. 


Yemekte konuşan 53 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak, Rize'de uzun yıllar görev alan başarılı bir arkadaşlarını Trabzon'a uğurladıklarını belirterek işini iyi yapan arkadaşının görevi layıkıyla hak ettiğini söyledi. İşini iyi yapmayan, çamur at izi kalsın mantığı ile hareket eden, dedikodu üretmekten öteye geçemeyenlerin ise yerinde saydığına dikkat çeken Bayrak, bu kişilerin hırslarına yenildiğini belirterek bu anlayışla bir adım yol alamayacaklarını ifade etti. Bayrak, Kaçar ve Kalender'e teşekkür etti 


KAÇAR: SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ
DHA Trabzon Bölge Müdürü Muhammet Kaçar ise 1995 yılında başladığı meslek hayatında son 17 yıldır DHA'da görev aldığını belirterek son görevlendirme ile 6 ilin bağlı olduğu bölge müdürlüğüne getirildiğini söyledi. Kaçar, "Bundan böyle bölgemizin sosyal, siyasal, ekonomik, kültürel ve sportif hayatına dair gelişmelerini ülkemiz gündemine taşıma adına üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Gazetecilik kamuoyuna karşı sorumluluğu olan bir meslektir. Bu sorumluluğumuzun bilincinde bölgemiz için bundan böyle çalışmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. 
SÜTLÜOĞLU'NDAN BAŞARI DİLEĞİ 
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ise DHA Bölge Müdürü olan Muhammet Kaçar'ın görevini başarıyla yaptığını belirterek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Sütlüoğlu Aytekin Kalender'in de başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek başarı temennisinde bulundu. 
VALİ BEKTAŞ: GAZETECİLİK EMSLEĞİ ÖNEMLİ
Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise Rize'de uzun yıllar başarılı çalışmalar yapan Muhammet Kaçar ile DHA Rize temsilcisi olan Aytekin Kalender'e başarılar diledi. Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Vali Bektaş, bilgi kirliliğinin yaşandığı sosyal medyanın varlığı ile gazetecilik mesleğinin bir kez daha öneminin anlaşıldığını söyledi. 
Gece toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE