• 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    3 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rize Urfa Ovası Değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Tek Bayrak Gazetesini ziyaret etti.

Rize Urfa Ovası Değil

Esin BAYRAK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Tek Bayrak Gazetesini ziyaretinde çay üreticisinin kendi ürününe sahip çıkması gerektiğini belirterek “ Çay üreticisi kendi ayağına sıkıyor, üretici kendi ürününü kendi toplamalı, tarım alanlarının birleşmesi Rize gibi bir yerde olmaz ve mümkün değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden başkan seçileceğine inandığını söyleyen Yazıcı “ Muhalefetlerin çıkardığı adayları gördük. Bunların ülkemize katkısı ne kadar olur, bunun doğru cevabını halk verecek. Ülkemiz çok kritik dönemeçler atlattı ve halk bu dönemeçlerde Cumhurbaşkanı’nın yanında yer aldı” dedi.

 

RİZE: Tek BAYRAK Gazetesi tesislerini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı gazete sahibi Mustafa Bayrak’a başarı dileyerek “ Böyle bir tesisin Rize için yaşaması gerek” dedi.

 ÇAYKUR Rizespor’un şampiyonluk kutlamalarına katılmak üzere Rize’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Tek BAYRAK Gazetesi matbaasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

    Gazete sahibi Mustafa Bayrak, Genel Müdür Esin Bayrak, 53 Gazeteciler Derneği Başkan yardımcısı ve Kaçkar TV Genel Müdürü Turgay Terzibaş ile Gazete yazı işleri Müdürü Özlem Çetin ve Matbaa sorumlusu Mesut Kömürcü tarafından karşılanan Hayatı Yazıcı ve eski il Başkanı Muhammet Avcı gazeteyi ziyareti sırasında Tek Bayrak Gazetesine özel açıklamalarda bulunarak “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız kritik dönemlerde bu ülkeyi idare etti ve halkın bütünlüğünü sağladı. Kritik kararlara imza atmak zorunda kaldı. Bu ülke 15 Temmuz gibi bir süreç geçirdi. Terör belasının kökünü kurutmak için Afrin’e kadar yürüdü. Birçok dış güçlere rağmen alınan önemli kararlar oldu. Halkımız bu kararların her zaman yanında yer aldı” dedi.

Halk Cumhurbaşkanını tanıyor

17 yıldır ülkeye büyük katkılar sağladıklarını belirten Yazıcı “ Halkımız her şeyi görüyor ve her şeyin farkında. Bu ülkeye tek katkısı olmayanlar bugün ülke yönetmeye kalkıyor. Bunlar sandıkta derslerini alacaklar. Demokratik bir seçime gidiyoruz ve önümüzde fazla bir süre kalmadı. Halk en doğru kararı verecektir” dedi.

Rize Urfa ovası değil

Tarım da birleşme konusunda Tarım Bakanının yaptığı açıklamalara değinen Yazıcı “ Burada arsalar çok değerli olduğu kadar, çok hisseli ve kişi başı düşen araziler çok küçük, burada tarım arazilerinin birleşmesi mümkün değil, bakanımız burayı Urfa ovasına benzetti. Aynı taktik burada uygulanamaz” dedi.

Çay üreticisi ürününe sahip çıkmalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı çay üreticisinin her yıl milyonlarca doları yurt dışına kaptırdığını belirterek “ Üretici kendi ürününü toplamalı, işsizlikten yakınanlar kendi işini öncelikle yapmalı. Kurulacak kooperatifler sayesinde işsizlik sorununun çözüleceğini düşünüyorum. Çay bölgenin tek geçim kaynağı ve çay üreticisi kendi ürününü toplamayıp işsizim diyorsa, yanlış ediyor ve önce kendi işini yapmalı” dedi.

Proje ürettik

Tek BAYRAK Gazetesi Sahibi Mustafa Bayrak ise Gürcü işçilerin fiyat yükseltmeye devam ettiğini belirterek “ Çay konusunda ürettiğim bir proje var, çay üreticisi aynı zamanda kendi işçisi olabilir ve kurulacak kooperatifler sayesinde kendi ürününü üretici toplarken sigortalılık işlemleri başlatılabilir. Bu konunun ciddiye alınmasını istiyorum. İŞKUR’a 12 bin kişi müracaat etti, Rize’de işsizlik varsa neden Gürcü işçiler burada” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE