• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR”UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut iyi bir takım kurduklarını belirterek “ İyi giden bir takımımız var, takıma bir iki oyuncu daha katarak transferleri kapatacağız, şu an gündemimizde iyi bir forvet var ve bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk” dedi.

RİZESPOR”UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ


Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un başkanı İbrahim Turgut, yeni sezon ile ilgili yaptığı basın sohbet toplantısında "Şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapıyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Bunun için çalışıyoruz. Takımın birliği beraberliği, huzuru artırıcı etkisinin olmasını istiyoruz." dedi.

        HER ŞEY PLANLI

Yeni bir kadro planlaması yaptıklarını Belirten Başkan İbrahim Turgut yönetim olarak her şeyi planlı ve programlı yaptıklarını belirterek , "Sezona 9 yeni transfer ile başladık. Birkaç transfer daha yapacağız. Forvet takviyemiz olacak. Yapacağımız hamlelerde Rizespor için en iyi sonuç alacak hamleleri yapmaya çalışıyoruz. Dürüst ilkeli bir süreç yürütmeye çalışıyoruz." Dedi.

         MÜCADELECİ EKİP KURUYORUZ

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut transferlerin tamamının kurulan komite tarafından yapıldığını belirterek “ Bu komite içinde teknik direktörümüz Bülent Korkmaz da var, bunların bilgisi dahilinde transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız transferlerin takıma mutlaka katkısı olması gerekiyor, koşan, mücadele eden ve formasının hakkını verenleri tercih ediyoruz. Forvet konusunda görüşmelerimiz var, hem yerli hem yabancı bazı görüşmelerde bulunuyoruz” dedi,

            BORCUMUZ VAR AŞABİLECEK GÜÇTEYİZ

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut geçmişten gelen borçlar olduğunu ve kulübün borçlarının aşılamayacak borçlar olmadığını belirterek "Kulübün borçları var ama bunu aşabilecek güce sahibiz. Yaptığımız ödemelerle bunları çok rahat bir şekilde aşıyoruz. Mali süreci dengeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz” dedi.

             GENÇLERDEN BAŞARI BEKLİYORUM

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut isim yapmış oyuncular yerine isim yapmaya yönelik iyi çalışan oyuncuları tercih ettiklerini belirterek “ Bize savaşçı oyuncular lazım, bu konuda transfer komitemiz geleceği olan oyuncuları tercih etmekteyiz. Büyük isimleri gördük, ancak futbola aç ve futbol oynamayı seven mücadele gücü yüksek oyuncuları tercih ediyoruz, gençlerimizden çok şey bekliyoruz” dedi.

         ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut kadın ve çocukları tribünlere çekmek için çalışma içinde olduklarını belirterek “ Kombine satışlarımız devam ediyor, bunlara zam yapmayı düşünmüyoruz. Eski fiyattan ve bizi zora sokmayacak şekilde satışlarımızı sürdüreceğiz, tüm şehir halkı ile bütünleşerek tribünlerimizi doldurmak istiyoruz” dedi.

          GÖKHAN AKKAN BİZİM OYUNCUMUZ

-Çeşitli gazete ve internet sitelerinde Gökhan Akkan ile ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten Başkan İbrahim Turgut “ Bazı oyuncularımız ile ilgili çıkan transfer haberleri doğru değil, teklifler olabilir, Gökhan Akkan bizim oyuncumuz ve takım ile birlikte çalışmalarını sürdürmekte, bizim oyuncularımız ile ilgili kulübümüz yararına faydalı süreç olur ise değerlendiririz” dedi.

       KADIN TAKIMINI KAPATTIK

-Kadın futbol takımını kapattıklarını belirten Başkan İbrahim Turgut “ Yönetim olarak bu konuda kararımızı verdik, kendi öz evlatlarımızdan oluşacak bir takım yaratabiliriz, şu an 22 branşta 1400 dolayında sporcumuz var, Rizespor olarak büyük bir aileyiz ve alt yapımızı daha da güçlendirmek için çalışmalarımız olacak, Bayan Futbol takımı süper ligde gerekli ise o zaman gerekeni yaparız” dedi.

       HAKKIMIZI KİMSEYE YEDİRMEYİZ

-Süper lige çıkmak için çalıştıklarını belirten Başkan İbrahim Turgut “ İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu konuda yönetim olarak emin adımlarla ilerliyoruz, iyi bir teknik ekibimiz var ve yapılan hazırlık maçlarında takımımızın genel durumunu gördük, elbette bir iki takviye daha yapacağız” dedi.

          ALT YAPIMIZ ÖNEMLİ

-Alt yapıda bazı çalışmalar yapacaklarını belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut “ Kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz, elbette alt yapımız bizim için önemli, yetenekli çocuklarımızı kadromuza katmaya devam edeceğiz, takımdan ayrılan bazı oyuncular var, bugün için bu gerekliydi, bizim amacımız alt yapımızı daha güçlü hale getirmek, Ukrayna dan bize gelen 50 çocuktan 21 i ayrılarak memleketlerine döndü” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE