• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR TIRMANIŞA GEÇTİ

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Göztepe karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için önemli olduğunu belirterek “ Bu maçta puan kaybı olsaydı, zor toparlardık, oynadığımız futbol ile sezonun en farklı galibiyetine imza attık, en alt sırada olmamıza rağmen taraftarlarımızın gösterdiği destek bizleri memnun etti” dedi.

RİZESPOR TIRMANIŞA GEÇTİ

-Süper ligde 15 haftadır son sırada yer alan Çaykur Rizespor son çıktığı karşılaşmada hem sezonun en farklı galibiyetini hem de en alt sıradan bir basamak yükselmeyi başardı. Göztepe karşısında oynanan futbol ile sahadan 3-1 galibiyet ile ayrılan Yeşil Mavililer bu skor ile hafta sonu oynayacakları Malatya maçına yüksek moralle çıkacaklar.

     1 Basamak yukarı çıktık

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Göztepe maçının kendileri için önemli olduğunun bilinci ile sahaya çıktıklarını belirterek “ Bulduğumuz gol sonrası biraz rehavet oldu, rakibimizin attığı golden sonra baskılı olan bizdik, penaltı golü sonrasında yine baskımız sürdü, aldığımız 3 puan ile uzun haftalar sonra bir basamak atladık, iyi bir takıma karşı mücadele ettik” dedi.

     Her oyuncuya ihtiyacım var

-Takımda 32 oyuncu bulunduğunu belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Tüm oyuncularım kaliteli, ancak sahaya 11 kişi sürmek zorundayım, bazı oyuncularım kırılabilir, yapacak bir şey yok. Sahaya çıkan her oyuncu mücadele gücünü artırmak zorunda. Her oyuncuya ihtiyacım var, kazanmak için hepsinin tüm gücü ile mücadele ettiğini biliyorum” dedi.

          Taraftarlar desteğini esirgemedi

-Son sırada olmalarına rağmen taraftarların tesislere kadar gelerek kendilerine destek verdiğini ve stadyuma kadar getirdiğini belirten Hamza Hamzaoğlu “ Son sırada yer alan bir takıma taraftarların sahip çıkması önemli, bu maçta yeterli taraftarımız vardı ve maç boyunca bizlere destek verdiler, onlara teşekkür ediyoruz ve bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz” dedi.

      Forvet oyuncuları atmaya başladı

-Hamza Hamzaoğlu uzun süredir gol atamayan ve her maçın stresi ile sahaya çıkan forvet oyuncularının stresi Göztepe maçında aştığını belirterek “ Onların öz güvene ihtiyacı vardı. Selim Ay savunmadan gelerek gol atıyordu, şimdi kendi sahamızda oynayacağımız Malatya maçına daha büyük öz güvenle çıkacağız, bu maçı kazanarak öz güvenimizi artırıp, stresten uzaklaşacağız” dedi.

     Altuğ Verdi unutulmadı

-Çaykur Rizespor- Göztepe maçı öncesinde 11 Aralık tarihinde makamında kalleşçe öldürülen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi unutulmadı. Maç öncesinde Başkan Tahir Kıran Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman a 53 numaralı üzerinde Altuğ Verdi yazan forma hediye etti.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE