• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR REZALET SEZON GEÇİRDİ

-Deplasmanlardan galibiyet alamayan ve kendi sahasında kritik maçlarda puan kaptıran Çaykur Rizespor ligden düşerek taraftarlarına kötü bir sezon yaşattı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz 33 saniyede Kırmızı kart ile oyun dışı kalan Fabrico yu maçtan önce uyardığını belirterek “ Uyarılar işe yaramadı, böylesine bir maçta takımı 90 dakika dan fazla 10 kişi bıraktı, ödül varsa ceza da var” dedi.

RİZESPOR REZALET SEZON GEÇİRDİ

-Süper ligin tamamlanmasına 4 hafta kala 30 puan ile 18 inci sırada yer alan Çaykur Rizespor matematiksel olarak henüz ligden düşmesi kesinleşmese de Giresunspor un alacağı tek galibiyet veya iki beraberlik ile lige veda edecek 4 takımdan biri olacak. Sezon başında Bülent Uygun ile yola çıkan Çaykur Rizespor takımdan önemli isimleri göndermesi ile geleceğini hazırlamıştı.

      21 futbolcuya yol verdi

-Gittiği takımlarda sonu hazırlayan adam olarak bilinen Bülent Uygun ile sezona başlayan ve takımdan Onur, Morozuik, Michalak ve birçok kaliteli oyuncuyu gönderen Bülent Uygun yeniden bir takım kurdurmasının ardından ligde kötü sonuçlar almaya başlamış ve takımın geleceğini hazırlamıştı. Başkan Tahir Kıran dan yeni transferler istemesinin ardından alınan oyuncuların da takıma katkı sağlamaması üzerine sezonda 3 teknik adam değişikliği yaptı.

     Hamza hoca ve Bülent yetmedi

-Bülent Uygun un ardından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu ile kötü sonuçlar almaya devam eden Çaykur Rizespor deplasmanlarda rakip takımların kekliği olmaya devam etti, beraberlik dışında galibiyet ile tanışamayan Çaykur Rizespor kendi sahasında önemli maçlarda puan kaptırarak geleceğini hazırladı.

       Böyle fark görülmedi

-Süper ligde mücadele eden Çaykur Rizespor kendi sahasında Fenerbahçe karşısında 6-0 yenilerek tarihi yenilgiye imza attı. 33 üncü saniyede Fabricio nun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Çaykur Rizespor kalesini gollere açtı. Ligin ilk yarısında 4-0 Fenerbahçe ye yenilen ve bu gollerin 3 ünü atan Serdar Dursun Rize de de 3 gol atarak Rizespor a bir sezonda 6 gol atma başarısını gösterdi.

      Final maçımızdı

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz “ Maçtan önce takımı ve Fabricio yu kart konusunda uyardım, bu maç bizim için final maçıydı, Kazanmamız gereken bir maçtı, birinci dakika olmadan 10 kişi kalmamız ile sonucu belirledik. Rakibimize göre önlem almıştık, ancak tüm oyun planımız 10 kişi kalmamız ile bozuldu. Matematiksel olarak şansımız gözüküyor, lig sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE