• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR KENDİNİ GARANTİYE ALACAK

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun takımda 18 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiğini belirterek “ Bizimle birlikte yol yürümek isteyen oyuncuları kadroya katmak istiyoruz, zorlu günleri geride bıraktık, Antep maçı sonrasında çalışmalarımıza başlayacağız, şu an 3 futbolcu ile görüşmemiz oldu ve belli bir aşamaya geldik” dedi.

RİZESPOR KENDİNİ GARANTİYE ALACAK

-Süper ligin 40 inci haftasında Malatyaspor ile yarın akşam karşı karşıya gelecek olan Yeşil Mavililer sahadan galibiyet ile ayrılma arzusunda, 45 puanı bulunan Atmacalar 41 puanlı Malatyaspor u konuk edecek. Yeşil mavililer bu karşılaşmaya kazanıp kendilerini garantiye almak istiyor. Saat 20.30 da başlayacak olan karşılaşmaya Rizespor hazır.

      UĞURLU YÖNETECEK

 Yarın akşam saat 20.30’da Çaykur Didi Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.  Karşılaşmada yardımcılıkları Serkan Çimen, Mustafa Sönmez ve Hakan Ceylan yapacak. Yeşil mavililer kendi sahasında oynayacakları bu karşılaşmaya Boldrin, Yasin, Fabricio, Donsah tan yoksun olarak çıkacak.

          6 İNCİ RANDEVU

Çaykur Rizespor, ligin ilk devresinde deplasmanda 4-1 mağlup olduğu Yeni Malatyaspor ekibi ile bu güne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. 3 maçta sahadan galip ayrılan Yeşil-Mavili ekip, rakibine karşı 2 kez de mağlup oldu. Bu iki mağlubiyeti de deplasmanda alan Çaykur Rizespor, evinde 2 kez, deplasmanda ise 1 kez galip geldi. Her iki ekip arasında beraberlik bulunmuyor.  Yeşil-Mavili ekip oynadığı 5 maçta rakip kaleye 9 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Sahasında Malatya ekibine 6 gol kaydeden Rize ekibi, evinde rakibinden hiç gol yemedi. Deplasmanda ise 3 gol kaydetti. Rize ekibinin Malatya karşısında kalesinde gördüğü 5 gol de deplasmanda kaydedildi. Rizespor, bu gollerin 4’ünü de bir maçta yedi.  Ligin ilk yarısının 19 uncu haftasında Malatya da oynanan karşılaşmada Kubilay Kanatsızkuş 47 ve 50, Umut Bulut 61, Mustafa Eskihallaç 74 dakikalarda golleri kaydederken Rizespor un golü 30 Dakika da Skoda dan gelmişti.

      YENİ PLANLAMAMIZ VAR

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun Malatya maçına hazır olduklarını belirterek “ Gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Yeni planlarımızla daha yukarılarda, Avrupa hedeflemiş Rizespor'umuzu inşallah sayın başkanımız Hasan Kartal olmak üzere yönetim kurulumuz ve bütün bizi sevenlerle birlikte en güzel şekilde yapacağız. Sosyal medyadan da taraftarlarımızı üst üste futbolcu tavsiyelerinde bulunuyor. Sosyal medyada işi bitirdik. Antep dönüşünde başkanımızla ve yönetim kurulumuzla beraber oturacağız kimlerin sözleşmesi bitiyor, kimlerle bizim hayal ettiğimiz hedeflere başarılara beraber yürürsek bunları başarabiliriz enine boyuna inceleyerek kararı vereceğiz' dedi.

     3 FUTBOLCU İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK

Teknik Direktör Bülent Uygun “ Şu anda 3 futbolcu ile prensip olarak konuşmamız sonucunda belli bir aşamaya gelmiş durumda. Pandemiden dolayı artık transfer yapmak çok zor, yabancı transferi yapmak hepsinden zor. Takımımızdaki futbolcuların çoğuyla anlaşmamızı sağlayarak devam etmek istiyoruz. Samudio'nun yüzde ellisi bir şahısta, yüzde otuzu bir kulüpte, yüzde 20'si menejerinde olduğu için bonservisi ile ilgili tabii ki sıkıntı var. Bunu nasıl çözeriz ona da bakacağız. 4 veya 5 tane yabancı futbolcu kadromuza katmak, 4-5 tane de bir dahaki sene banko oynayabilecek genç yetenekleri de tekrar takviye yapmak istiyoruz. 18'e yakın futbolcumuzun da sözleşmesi bitiyor. Yönetimimize birlikte en doğrusunu, en iyisini, en ucuzunu, en kalitelisini, en hedefe götürecek olan plan ve proje içerisinde sistemli bir şekilde oynayabilecek uyumlu, Rizespor'u yukarıya taşıyacak futbolcuları transfer edeceğiz'  dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE