• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR GALİBİYET İLE MORAL BULDU

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek “ Galibiyete ihtiyacımız vardı. Kayserispor iyi futbol oynayan bir takım, onlarında atakları vardı, pozisyon vermemeye çalıştık, yakaladığımız net pozisyonlar oldu, tek golle de olsa galibiyet almak bizi mutlu etti” dedi.

RİZESPOR GALİBİYET İLE MORAL BULDU

Süper ligin 14 üncü haftasında kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor galibiyet için çıktığı sahada karşılaşmanın 48 inci dakikasında bulduğu gol ile Kayserispor u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı. Ligde çıktığı 14 karşılaşmada 10 puan toplayan Çaykur Rizespor alt sırada yerini almaya devam ediyor.

     Forvet durdu savunma atıyor

-Süper ligde yaptığı transferler ile yeni bir takım oluşturan Çaykur Rizespor ligde oynadığı 14 karşılaşmada sadece 12 gol kaydederken kalesine ise 27 gol gördü, forvet oyuncusu Pahjanpolo nun bir maçta attığı 2 gol dışında forvet oyuncularından Bolasie Yala nin tek golü bulunuyor. Savunma oyuncusu Damjan Dokoviç 4 gol ile takımın en golcü futbolcusu bulunurken, son adam olarak oynayan Kaptan Selim Ay ise 3 gol ile onu takıp etmekte. Cemali Sertel 1 gol, Boldrin ise 1 gol ile takımda yerini korumakta.

      Önemli galibiyet aldık

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Kayserispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek “ Hafta oyu iyi hazırlandık, galip gelmemiz gereken bir maçtı ve baskın bir futbol ile oyuna başladık,. Rakibimiz oyunda dengeyi kurdu, ilk yarıda yakaladığımız pozisyonlar var ancak bunları değerlendiremedik” dedi.

       İkinci yarıya iyi başladık

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladıklarını belirterek “ Henüz karşılaşmanın başlarında bulduğumuz gol ile oyuna moralli başladık. Rakibe pozisyon verdik ancak iyi savunma ile kalemize yaklaştırmadık. Bu yarıda çok daha net pozisyonlarımız vardı. Kendi hatalarımız ile bunları sonuçlandıramadık” dedi.

      Forvette sıkıntı yaşıyoruz

-Forvet oyuncularının çok daha iyi olacağını belirten Hamza Hamzaoğlu “ Forvet hattımız psikolojik olarak etki altında, atacakları gol veya gollerle çok daha iyi olacaklar. Çok daha iyi vuruşlar yapacaklar, hepsi kaliteli oyuncu,  Selim ise savunmada olmasına rağmen ofansif üstünlüğü olan bir oyuncumuz, şu an formunda , kendisinden memnunuz” dedi.

      Sırada Fener var

-Kayseri maçı ile moral bulan Yeşil Mavililer hafta içi Türkiye Ziraat Kupası Maçında Ankaraspor ile karşı karşıya geldikten sonra hafta sonu ise Fenerbahçe ile deplasmanda 15 inci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Kayseri karşısında oynadığı futbol ve aldığı galibiyet ile moral bulan Atmacalar deplasmanda ilk galibiyetini alma arzusunda.

 

      Rizespor 4 tura girdi

-Çarşamba günü kendi sahasında ikinci lig Kırmızı gurupta mücadele eden Ankaraspor ile Türkiye Ziraat Kupası 4 tür eleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Yeşil Mavililer kupa maçı sonrasında 5 Aralık Pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

4. Eleme Turu'na Spor Toto Süper Lig'den Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş., Göztepe A.Ş., İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa A.Ş., Medipol Başakşehir FK, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Vavacars Fatih Karagümrük, ZTK 3. Eleme Turu Kura çekimi sonucu bay geçen GZT Giresunspor ve ZTK 3. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek.
Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakaları; 30 Kasım ile 1 ve 2 Aralık tarihlerinde yapılacak. 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE