• 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

RİZESPOR EVİNDE MAĞLUP 0-1

Son 3 haftadır 2 galibiyet bir beraberlik alan Çaykur Rizespor ligin ilk yarısının son karşılaşmasında kendi evinde Antepspor a 1-0 mağlup olarak yılbaşına hüzünlü girdi.

RİZESPOR EVİNDE MAĞLUP 0-1

ÇAYKUR RİZESPOR: 0  GAZİANTEPSOR KULÜBÜ: 1

STAD: Çaykur Dide

HAKEMLER; Cüneyt Çakır, Tarık Ongün, Balattın Duran, Onur Özütoprak

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık, Holmen( Dk 66 Emirhan), Selim Ay, Cemali Sertel( aDm 78 Alberk Koç), Gökhan Gönül, Dokoviç( Dk 92 Eren), Yasın Pehlivan( DK 46 Deniz Hummet), Eric Sabo, Boldrin, Umar, Pohjanpalo

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ; Günay, Ciloboci, Furkan( Dk 64 Merke),  Toşça, Halil İbrahim, Doğan Erdoğan, joao Brandao  Figueredo( Dk 72 Dioko) ,Maksim( Dk 89 Oğuz), Muhammet Demir, Caulker, Kitsiou

SARI IKARTLAR:

GOLLER: Dk 44 Maksım ( Penaltıdan)( Antepspor)

     Süper ligde 2021 yılının son karşılaşması ve ilk yarının son maçında akendi sahasında Antepspor u ağırlayan yeşil mavililer son 3 karşılaşmada topladıkları 7 puan ve buldukları moral ile Antep karşısına çıktılar.

15 Dk da Boldrin sağ kanattan aldığı topla iki kişiyi geçtikten sonra ceza alanına girmeden sert vurdu top kale direğinin az farkla üstünden auta çıktı.

25 Dk da Antep soldan Halil İbrahim ile geldi, ceza alanı yerden gönderdiği topa Furkan sert vurdu top kaleci Tarık ta kaldı.

32 Dk da Rizespor soldan Umar ile yüklendi, ceza alanı içinde Pohjanpalo topa sahip olamayınca son anda geriye doğdu gönderdiği topa Boldrin sert vurdu, top kaleye gitmekte olan topa savunma ayak koydu top kornere çıktı.

44  Dk da Antep sağ kanattan kullandığı taç atışı ceza alanı içinde Kitsiou nun dokunuşu Selim in eline çarpması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi, Maksim topun gerisine geçti, şutu ağlarla buluştu 0-1

45 Dk da Rizespor atağıda Umar ceza alanı içinde kaleci Günay tarafından düşürülmesine hakem köşe atışı verdi, Boldrin kullandığı köşe ataşında ceza alanı içinde Pohjanpolo yakın mesafeden vurdu, savunma son anda topu kornere çeldi.

47 Dk da Rizespor yarı alanından Selim rakip alana gönderdiği topa Umar koştu, kaleci Günay ceza alanı dışında kafayla topu uzaklaştırdı, Eric Sabo topu boş kaleye gönderdi, top direği sıyırarak auta çıktı.

56 Dk da Rizespor sağdan geldi, Boldrin in sağ kanatta Gökhan Gönül e verdiği topla bu futbolcu ceza alanına girdi, yerden gönderdi, penaltı noktası üzerinde Eric Sabo sert vurdu top üstten auta çıkti

74 Dk da  Rizespor atağında  ceza alanı dışından Umar sert vurdu, kaleci son ando topu kornere çeldi.

81 Dk da Çaykur Rizespor ceza alanı içinde Sabo nun Kitsiou ya kaptırdığı topa bu futbolcu sert vurdu, top üst direğin içine çarparak kale çizgisine düştü, kaleci Tarık topa sahip oldu.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE