• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Öğretmenler unutulmamalı

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek “ Başöğretmenimiz ve hayattan kopan tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz” dedi.

Öğretmenler unutulmamalı

     Esin BAYRAK

RİZE: 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Rize Milli eğitim müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenirken hayata veda eden öğretmenler ise unutulmadı.

     Atatürk un 24 Kasım 1924 yılında Başöğretmen olarak ilan edilmesinin ardından ülkemizde 1981 yılından beri kutlanan öğretmenler günü nedeniyle Rize İl Milli eğitim müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenledi.

      Öğretmenler günü nedeniyle Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Gürbüz ve beraberindeki heyet ile Rize İmam Hatip Ortaokulu ve Rize Anadolu İmam Hatip lisesi idareci ve öğretmenleri ile birlikte Korana virüs vakasında hayatını kaybeden Murat Sandıkçı” nin kabrini ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler hatım duası okudu.

     Rize Milli eğitim müdürü Engin Emen “Rize Milli Eğitim Müdürlüğü camiası olarak bizler de Merhum Murat Sandıkçı öğretmenimiz ile hayatını ülkemizin geleceği için nesiller yetiştirmeye adayan vefat etmiş tüm öğretmenlerimize Yüce Mevla'dan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyoruz” dedi.

     Tenis Turnuvası düzenlendi

Güneysu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tenis turnuvasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

   Tenis turnuvasında Kadınlarda birinciliği Gül Demet Bölük( Çayeli Merkez Atatürk ortaokulu, ikinciliği Fatma Yılmaz( Çamlihemşin Dikkaya ortaokulu) kazanırken Erkeklerde Cengiz Buçan( Ardeşen mesleki ve teknik Anadolu lisesi) ikinciliği Hüseyin Civelek( Güneysu Halk Eğitimi merkezi) 3. Mücahit Ergüney( Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulu) 4. Yüksel Parlak( Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) kazandı.

    Çiftekavak Polis Amca İlkokulu sınıf öğretmeni Mahir Altun un koordinasyonluğunda yürütülen turnuvanın ödülleri il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gürbüz ve şube müdürü Selçuk Torpil tarafından verildi.

ORYANTİRİNG TURNUVASI TAMAMLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen İl Geneli Öğretmenler Arası Oryantiring Turnuvası tamamlandı.

Rize Belediyesi Mesut Yılmaz Sahil Kopmleksinde düzenlenen turnuva sonucunda:

Kadınlarda 1. Bahar Öztürk (Veliköy Uzun Mustafa Kopuz Ortaokulu), 2. Sümeyye Öney(İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi), 3. Duygu Armutlu(Çamlıhemşin Atatürk Ortaokulu), 4. Bahriye Nur Yılmaz(Çayeli Madenli İlkokulu);

Erkeklerde 1. Mehmet Ali Duman(Çayeli Madenli İlkokulu), 2. Serkan Bostan(Çamlıhemşin Anadolu İmam Hatip Lisesi), 3.Önder Azal (İyidere Anadolu Lisesi), 4.Mehmet Altuncu(Ardeşen Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) oldu.

Çamlıhemşin ÇPAL Beden Eğitimi Öğretmeni Muzaffer Berat Güney'in koordinasyonunda yürütülen turnuvanın ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ahmet Gürbüz ile şube müdürlerimiz Selçuk Torpil ve Mehmet Aşçi tarafından verildi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE