• 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    3 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MİNİKLER HEYECAN VERİYOR

-Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Yiğit Demirel Çok Futbol turnuvasında minikler kadar ailelerde heyecan yaşıyor.

MİNİKLER HEYECAN VERİYOR

-Çaykur Rizespor alt yapısında idman öncesinde idman sahasına çıkarak kale direğinin altına kalan Çaykur Rizesporlu minik Yiğit Demirel anısına Rize Belediyesi tarafından 3 gün sürecek futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Şehri merkezinden 20 takım katıldı.

        HEYECANLI BAŞLADI

-Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle Şenol Birol Spor kompleksinde yapılması planlanan Yiğit Demirel futbol turnuvası soğuk hava nedeniyle Değirmendere Mahallesinde kapalı spor sahasına alındı. Belediye tarafından çocuklar Değirmendere Mahallesine getirildi. Sabah saatlerinde başlayan maçlarda 2012 ve üstü yaşta ki çocuklar kıyasıya mücadele ile başladılar.

       20 TAKIM MÜCADELE EDECEK

-Rize Belediyesi tarafından organize edilen Yiğit Demirel futbol turnuvasında şehir merkezinden 21 takım katıldı. İlk gün oynanan karşılaşmalarda Reşadiye, Müftü, Piriçelebi, İslampaşa, Kaplıca, Camiönü, Yeniköy, Taşlidere, Tophane, Çarşı ve Kaplıca Mahalleri mücadele etti. Bu mücadeleler sonucunda galip gelen takımlar guruplara katılmayı hak ediyor.

         2 İNCİ GÜN 9 TAKIM

Değirmendere halı saha spor salonlarında ikinci gün düzenlenen turnuvada Mermerdelen, Engindere, Hayrat, Atmeydanı, Fener, Hayrat, Eminettin, Gülbahar ve kale maçları oynanacak. Bu gurupta turnuvada ilk iki sırayı alan takımlar birinci gün oynanan müsabakalarda ilk iki ye giren takımlarla eşleşecek.

           KIYASIYA MÜCADELE VARDI

-Değirmendere Mahallesinde bulunan halı sahada ilk gün düzenlenen Turnuvada genç yetenekler kıyasıya mücadele içinde oldu. Aileleri ile gelen çocuklar çıktıkları müsabakalarda ailelerinin desteklerini arkasına aldı. Turnuvada geleceğin sporcuları kendilerini gösterirken birçok aile süper ligde oynanan karşılaşmalardan daha çok heyecan duyduklarını söylediler.

           FİNAL CUMARTESİ

A ve B gurubu olarak belirlenen turnuvada birinci gün oynanan karşılaşmalarda ilk ikiye giren takımlar ile B gurubunda ilk iki ye giren takımlar Cumartesi günü eşleşecek. Cumartesi günü A 1 ile B2, B1 ile A 1, takımları, aynı gün A 1 ile B1 ve B2 ile A2 takımlara karşılaşacak. Öğleden sonra ise Yarı final maçlarında A1 , B2 takımı ile B1, A2 takımı ile karşılaşacak. Final maçında ise sahadan galibiyet ile ayrılan takımlar final maçında karşı karşıya gelecek.

            ŞENLİKLERLE FİNAL YAPILACAK

Rize Belediyesi tarafından "Mahalleler Arası Yiğit Demirel Çocuk Futbol Turnuvası ve Şenliği” düzenleniyor. Şenliklerde Palyaço gösterisinin yanı sıra çeşitli etkinliler yapılacak. Havanın açık olması ile şenlikler Şenol Birol Spor kompleksinde yapılacak. Ayrıca turnuvaya katılan ve finale yükselen takımlara çeşitli hediyeler verilecek.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE