• 28 Nisan 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MHP İl kongresinde tek liste girdi

-MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan “Milliyetçi-Ülkücü hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Genel Başkan olduğu günden bu zamana kadar; Türk milletini ileride karşılarına çıkacak sıkıntılar noktasında uyarmıştır. Sayın genel Başkanımız hiç zaman kendisinin ve partimizin şahsi menfaatlerini önde tutmayıp, önce devletim ve milletim sonra partim demiştir” dedi.

MHP İl kongresinde tek liste girdi

     Doğancan İLEK

RİZE: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13 Olağan il kongresini Rize Kapalı Spor salonunda delegelerin katılımı ile gerçekleştirdi.

 Rize Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen 13. Olağan Kongrede konuşan Rize İl Başkanı İhsan Alkan “2002’den 2007’ye kadar Milliyetçi-Ülkücü hareket mecliste yokken bu ülkede, şuan da Cumhur İttifakı’nda olan, paydaşımız olan Adalet ve Kalkınma Partisi 361 vekiline rağmen mecliste Cumhurbaşkanı’nı ve Meclis Başkanı’nı seçememiştir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı İhsan Alkan kongrenin siyasi konuşmalar kısmında yaptığı konuşmada 2002 yılından 2007 yılına kadar MHP’nin mecliste temsil edilemediği yılları hatırlatarak AK Parti’nin 361 vekille Cumhurbaşkanı ve Meclis başkanı seçemediğinin altını çizdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin attığı adımlarla Türkiye’de yaşanacak birçok krizin de önüne geçildiğini dile getiren Alkan “Milliyetçi-Ülkücü hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Genel Başkan olduğu günden bu zamana kadar; Türk milletini ileride karşılarına çıkacak sıkıntılar noktasında uyarmıştır. Sayın genel Başkanımız hiç zaman kendisinin ve partimizin şahsi menfaatlerini önde tutmayıp, önce devletim ve milletim sonra partim demiştir. Hatırlayın; millet ablukaya alınmaya çalışıldığı zaman, Milliyetçi-Ülkücü hareketin iktidarında karar milletindir deyip seçime gitmiştir. Hatırlayın o dönemleri. 2002’den 2007’ye kadar Milliyetçi-Ülkücü hareket mecliste yokken bu ülkede, şuan da Cumhur İttifakı’nda olan, paydaşımız olan Adalet ve Kalkınma Partisi 361 vekiline rağmen mecliste Cumhurbaşkanı’nı ve Meclis Başkanı’nı seçememiştir. Hatırlayın meclis boşaltıldığı zamanları. Daha sonraki dönemlerde genel başkanımızın uyarıları işte bugün Türk Milleti’nin gözünün önündedir. 15 Temmuz kalkışma gününde hiç kimse ortada yokken Milliyetçi-Ülkücü hareketin genel başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli ‘Biz buradayız, bu kalkışma kabul edilemez’ deyip Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önüne yeni bir sayfa açmıştır. Cumhur İttifakı ile beraber bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti eski yapılarından, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek isteyen yapılardan kurtarıp, bugün doğu Akdeniz’de büyük devletlerin emellerine karşı durmaktadır” ifadelerini kullandı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE