Osman CAN
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Fener mahallesi sakinleriyle Rize Belediyesi Deniz Feneri Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
AK Parti Rize Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları Muhittin Aydın Bilsel ve Abdulkadir Öksüz ve Fener Mahallesi Muhtarı Ulaş Sarıahmetloğlu da toplantıda Başkan Metin’e eşlik etti.
Vatandaşlar mahallede devam eden ve tamamlanan çalışmalarla ilgili sorularını Başkan Metin’e yönelttiler. Başkan Metin de gelen talepler doğrultusunda ilgili başkan yardımcılarına ve teknik ekibine konunun takibiyle ilgili gerekli talimatları verdi.
Başkan Metin programın ardından Rize Belediyesi Deniz Feneri Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Rize Denizcilik Müzesi’ni mahalle sakinleriyle birlikte ziyaret etti.
Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor buluşmalarının belirlenen program dahilinde mahallelerde devam edeceği belirtildi.
“SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORUZ”
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin her mahallede bu tür programlar yapılarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz, Yerinde tespit ve yerinde sorunların çözümünü bulacağız, bazı mahallelerimizde vatandaşlarımızdan oluşan sorunlar var, bu konuda çözüme ulaşmak mümkün olmuyor, belediye olarak yapmamız gereken çalışmaları yaparak vatandaşın sorun olarak bildiği konulara çözüm üretiyoruz, ekibimiz ile birlikte çalışmaları yürütüyoruz, bu tür toplantılarımız tüm mahallelerde devam edecek” dedi.