• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kötü takım değiliz, kötü sonuç alıyoruz

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun Cumartesi günü çıkacakları Hatay maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek “ Kafamızı silmemiz gerek, çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Hatay in kadrosunda gol krallığına giden oyuncular var, zor bir maç ancak kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak zorundayız” dedi.

Kötü takım değiliz, kötü sonuç alıyoruz

Cumartesi günü oynanacak olan Hatay maçı ile ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Bülent Uygun” Zor bir maça çıkacağız, karşımızda kadrosunda gol krallığına giden oyuncuları barındıran bir takım ile mücadele edeceğiz. Kazanmak istiyoruz ve kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı mutlaka galibiyet ile kapatma arzusundayız. Rakibimizin gücünü ve oyuncu kalitesini biliyoruz, önemli olan bu mücadelede ortaya koyacağımız futbol” dedi.

     Taraftara armağan edeceğiz

-Hatayspor ile Cumartesi günü oynayacakları karşılaşmadan galibiyet ile sahadan ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Bu maç bizim için önemli, bu karşılaşmadan alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum, 3 puan kadar takımın moral olarak yükselmesi önemli, 8 haftadır kazanamayan ve mücadelesinin karşılığını alamayan bir takım var, psikolojik olarak çöküntüden kurtulmalıyız” dedi.

    Savaşan takım istiyorum

-Takım üzerinde ki olumsuz havayı kaldırmak istediklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Psikolojik baskıyı kaldırmamız gerek, hafta başından beri yaptığımız idmanlarda bunun için mücadele ediyoruz. Yetenekli bir takımız ancak yeteneklerini istedikleri gibi sahaya yansıtamıyorlar, biz bunun mücadelesini veriyoruz. Hatay maçı her yönden bizim için önemli ve bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlara yüksek morallerle çıkmak zorundayız” dedi.

    İyi bir kadromuz var

Teknik Direktör Bülent Uygun Rizespor un iyi bir kadroya sahip olduğunu ancak bu kadronun psikolojik baskı altında olduğunu belirterek “ Takımın bir galibiyet alması ile çok daha iyi yerlere geleceğiz. Ekip arkadaşlarım ile birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Futbolcuların bundan önce yaşadığı sendrom nedeniyle arzu ettikleri oyunu sahaya yansıtamıyorlar. Bunu kıracak güçteyiz, iyi bir kadroya sahibiz ve bunu sahada göstermek zorundayız” dedi.

    Takım oyunu oynamalıyız

-Teknik Direktör Bülent Uygun yetenekli takım olduklarını ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek " Taktiksel olarak özellikle takım oyunu ortaya koyan bir takım olmak istiyoruz. Futbolcular bundan önce yaşadıkları olumsuzlukları çözmeye çalışıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz bu tür baskıları çok kolay atlatabilecek olmadığı düşüncesindeyim. Bunu atlatmak için takım birliğine ve takım ruhuna ihtiyacımız var, biz bunu kısa zaman içinde çözmek istiyoruz” dedi.

     En büyük problem bölgesel geçiş

-Teknik Direktör Bülent Uygun “ En büyük problem birinci bölgeden, ikinci bölgeye geçiş ve ikinci bölgede final pasları, buna göre idmanlarımızı yapıyoruz. Gol yollarında etkimizi artırmak istiyoruz, ortaya koyacağımız futbol izleyenleri memnun etmeli, kaliteli bir kadroyuz ve bunu ortaya koymamız gerekiyor. Genç oyuncularımız var, bunlara zaman zaman yer vererek, hazırlamak zorundayız” dedi.

    Sahadan skorla ayrılmalıyız

-Teknik Direktör Bülent Uygun eski bir gol kralı olarak “ Kazanmaya önem veren bir teknik adamım, skor ile birlikte mücadele gücü yüksek, savaşan ve sahanın her tarafına basan bir takım yaratmak istiyorum. Önümüzde zorlu maçlarımız var, ekip arkadaşlarım ile birlikte kısa sürede skorel bir takım yaratacağız” dedi.

     Zor maçlarımız var

-Hafta sonu Hatayspor ile karşılaşacaklarını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Önümüze baktığımızda zor maçlarımız var, alt sıralarda ki takımların üste doğru geldiğini görmekteyiz, bizim de mutlaka bulunduğumuz yerden çıkmamız gerek. Hatay maçı sonrasında şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ile oynayacağız, ardından Karagümrük maçımız ve Göztepe deplasmanımız var, milli maç arasında daha iyi hale geleceğiz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE